Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Journey to the Savage Planet komt op 1 februari gratis naar Stadia voor Pro-abonnees

Journey to the Savage Planet komt op 1 februari gratis naar Stadia voor Pro-abonnees

Nog een dag en we hebben meer Stadia-nieuws! We hebben nieuwe Free Play Weekend-details voor de geheel nieuwe Madden NFL 21, evenals drie titels die volgende maand naar Stadia Pro komen, en deze week nog drie nieuwe games op het platform!

Stadia krijgt een enorme vierdaagse training, aangezien de nieuwste Madden de eerste game op het platform zal zijn die op de Frostbite-engine draait. Stadia Pro-abonnees die het willen uitproberen, kunnen dat doen van donderdag 28 januari om 09:00 uur PST tot en met maandag 08:00 uur. Pro-leden kunnen het vanaf donderdag ook kopen met een korting van $ 30.

Als we even bij de profs blijven, kunnen spelers vanaf 1 februari Lara Croft en de Guardian of Light claimen en de kerker gratis betreden.

Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition – moet de ijver van werknemers respecteren – exclusief voor Stadia en ook gratis op Pro wanneer deze op 1 februari uitkomt.

Er komen drie nieuwe games online voor alle Stadia-spelers:

Wil je door kerkers en bergpassen kruipen om angstaanjagende monsters te doden? 3D roguelike Gods Will Fall is vanaf vrijdag verkrijgbaar voor $ 25.

Phoenix Point daagt spelers uit om monsters beurt voor beurt tactisch te vernietigen om de aarde terug te winnen. De game kwam in 2019 uit voor Windows en macOS, maar zal de consolepoorten verslaan aangezien hij vandaag beschikbaar is voor $ 60.

TOHU is een liefdevol gemaakt zijwaarts scrollend avontuur vol puzzels, personages en grillen. Het kost voor een beperkte tijd $ 13,49 (10% korting) wanneer het op donderdag wordt gelanceerd.

Als je ten slotte een van de HITMAN – World of Assassination-gametrio’s speelt, kun je deelnemen aan State Share – door missies te spelen op basis van de save van een originele speler. De eerste twee HITMAN-games zijn gratis op Stadia Pro en de derde is nu te koop.

Probeer te scrollen