Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Jumbo lanceert een app waarmee gebruikers wachtrijen kunnen vermijden

Om het aankoopproces te versnellen heeft het bedrijf een app gelanceerd waarmee je producten met je telefoon kunt scannen en een unieke code kunt genereren waarmee je kunt betalen.

Om het aankoopproces in de winkels te versnellen heeft Jumbo in Chili een zelfbedieningsapp gelanceerd genaamd Scan & Go. Deze scant de producten met de mobiel en genereert een unieke code voor de betaling, waardoor de transactietijd tot iets meer dan een minuut wordt verkort .

“Consumenten stellen steeds meer eisen aan diensten en naarmate de technologie evolueert, innoveren we bij Jumbo om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun winkelervaring te verbeteren”, legt Rodrigo Sahr, Marketing Manager bij Jumbo, uit, waarbij hij verduidelijkt dat dit een nieuwe dienst is, die een aanvulling vormt op andere alternatieven die gebruikers moeten betalen voor: traditionele dozen en self-checkout.

Met deze nieuwe aankoopvorm kunnen gebruikers de barcodes van elk product met hun mobiel scannen en als ze klaar zijn, moeten ze door een speciaal vakje gaan waar de betaling wordt bevestigd met een QR-code en het betalingsbewijs onmiddellijk wordt ontvangen.

Vooralsnog geldt Scan & Go uitsluitend voor creditcardaankopen, met een maximum van 30 producten per aankoop. Als er op een product korting staat, zal de Jumbo applicatie dit automatisch herkennen en er rekening mee houden bij de betaling.

Het systeem wordt geïmplementeerd in het filiaal dat Jumbo heeft in de wijk Las Condes, maar de komende weken komt er een nieuw pand bij.