Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

“Just Dance 2023” gaat live op 22 november

Let op: het volgende artikel zal je helpen: “Just Dance 2023” gaat live op 22 november

Goed nieuws voor degenen die graag Just Dance spelen, een van de beste dansspellen in de stad. Just Dance zal officieel de markt voor livediensten betreden met de lancering van Just Dance 2023. De nieuwste game ondersteunt maximaal zes online spelers tegelijkertijd en in een paar stappen, waardoor een compleet spel wordt ontgrendeld dat met succes met vrienden kan worden gespeeld. Net als voorheen heeft de studio de komende jaren regelmatig gratis contentupdates beloofd, inclusief nieuwe spelmodi, liedjes en themaseizoenen.

Hiermee heeft het bedrijf aangekondigd dat het op 22 november zal lanceren op PlayStation 5, Xbox Series X en S, en Nintendo Switch. Google Stadia lanceert echter later en de datum is nog niet bekend.

Dit betekent dat Just Dance-spelers voor het eerst live en online met hun vrienden van de game kunnen genieten. Met Just Dance 2023 kunnen spelers samenwerken met verschillende mensen die ze kennen of met andere mensen over de hele wereld. Bovendien heeft het een emoji-communicatiesysteem dat de conversatie verbetert. Omdat deze game platformonafhankelijk spelen ondersteunt, wordt het interessanter. Daarnaast is er altijd een lokale multiplayer voor persoonlijke dance-offs.

De lancering zal 40 nieuwe universums en nummers bevatten, waaronder ‘Physical’ van Dua Lipa en ‘More’ van K/DA. De studionaam Ubisoft, die deze game zal leven, zal zijn expertise, ideeën en online multiplayer tot leven brengen.