Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kan een VPN uw winkel helpen beschermen?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kan een VPN uw winkel helpen beschermen?

Als je een Etsy-verkoper bent, vraag je je misschien af ​​of je een VPN kunt gebruiken om je online winkel te beschermen. Het antwoord is ja! Je kunt zeker een VPN gebruiken om je Etsy-shop veilig te houden. In dit artikel bespreken we hoe jouw Etsy shop kan profiteren van een VPN en hoe je er een kunt instellen. Dus als je er klaar voor bent om meer te leren over hoe een VPN jouw Etsy shop kan helpen, lees dan verder!

Ongeacht of je VPN actief is, kun je door je Etsy-account bladeren. Met deze functie kunnen gebruikers door Etsy-winkels bladeren zonder persoonlijke informatie prijs te geven. Een VPN kan zowel nieuwe als ervaren eBay-verkopers ten goede komen. Als je de nieuwste versie van eBay wilt zien, kun je je VPN-verbinding gebruiken. Nadat je een e-mail van Etsy hebt ontvangen, wordt je gevraagd op een link te klikken om je account te heropenen. U kunt uw account opnieuw openen door op de weergegeven link te klikken. Het gebruik van een VPN-service via PayPal is geen goed idee, vooral als de service waarschijnlijk voor fraude zal worden gebruikt.

Het door eBay goedgekeurde eBay Stealth-account is ook beschikbaar. Etsy verwacht alle bestellingen die via je winkel zijn geplaatst terug te betalen als je winkel niet reageert. Als u de koper niet terugbetaalt of zijn bestellingen niet voltooit, eindigt de deal snel. Alleen accounts die permanent door Etsy zijn opgeschort, kunnen in beroep gaan.

Gebruikers van Etsy Payments kunnen betalingen accepteren via creditcards, debetkaarten, Etsy Cadeaubonnen, Etsy Tegoeden, Etsy Vouchers, sommige bankoverboekingsdiensten, PayPal (waar beschikbaar), Apple Pay, Google Pay en enkele landspecifieke betalingsmethoden in termijnen. en het gebruik van de vermelde valuta’s van Etsy Payments

Kun je problemen krijgen met verkopen op Etsy?

Krediet: Etsy

Hoeveel waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten ontvang je op Etsy? Als er een waarschuwing vanwege een auteursrechtklacht plaatsvindt, kan Etsy je shop opschorten. Voordat ze uw winkel kunnen sluiten, hebben ze geen vast aantal overtredingen dat kan worden begaan. Etsy behoudt zich het recht voor om je op elk moment, zonder waarschuwing, voor onbepaalde tijd te schorsen.

Kan ik de verkoper op een online marktplaats zoals Etsy aanklagen als hij mijn werk kopieert en verkoopt? Op de originele visuele werken die u maakt, zijn intellectuele eigendomsrechten van toepassing onder het auteursrecht. Als iemand zonder toestemming een auteursrechtelijk beschermd werk kopieert, maakt hij daar inbreuk op. Iemand is wettelijk aansprakelijk voor inbreuk op het auteursrecht. U bent niet verplicht uw auteursrecht te registreren bij het US Copyright Office; Als u echter van plan bent iemand aan te klagen wegens inbreuk op het auteursrecht, moet u dat doen. Het is niet illegaal voor gebruikers om auteursrechtelijk beschermde werken in hun eigen werk te gebruiken. Neem contact op met de verkoper en vraag hem om te stoppen met het verkopen van reproducties van uw werk.

Volgens de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) en Etsy’s beleid inzake intellectueel eigendom kan een advertentie worden verwijderd wegens vermoedelijke inbreuk op het auteursrecht. Etsy zal de listing herstellen nadat de verkoper een tegenvordering heeft ingediend, en als je dit niet doet, kun je juridische stappen tegen de verkoper ondernemen. Arbitrage is een proces om een ​​zaak op te lossen die plaatsvindt buiten een rechtszaal, waarbij een beslisser, ook wel arbiter genoemd, documenten beoordeelt en bewijsmateriaal hoort. De staatswet beperkt de hoeveelheid geld waarop u recht kunt hebben bij de rechtbank voor geringe vorderingen. Volgens de voorwaarden van je Etsy Gebruikersovereenkomst kun je alleen $100 terugvragen van Etsy als je het voorgaande jaar meer dan dat bedrag hebt betaald.

Als je niet zeker weet hoe je verder moet gaan of als je je bedrogen voelt, kun je contact opnemen met Etsy. Ons doel is om u te helpen uw aankoop of transactie zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden. Als je vragen hebt over een Etsy-aankoop, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt van ons een positieve winkelervaring verwachten, omdat wij willen dat u tevreden bent met uw ervaring op onze website. Het was erg leuk om Etsy te gebruiken!

Niet de beste optie voor niet-handgemaakte items

Etsy is een fantastisch platform voor zowel ambachtslieden als verkopers van handgemaakte goederen. Als je niet-handgemaakte items wilt verkopen, overweeg dan om Etsy te gebruiken. Er is geen limiet aan de hoeveelheid geld die je op Etsy kunt verkopen, en er zijn kosten verbonden aan elk item dat je verkoopt.

Kun je winkelen met een VPN?

Fotocredit: goingvpn.com

Wanneer u winkelt met een VPN, codeert u uw netwerkverkeer en verbergt u uw IP-adres. Wanneer u een winkel bezoekt, is er een extra beveiligingslaag om u te beschermen. Controleer uw IP-adres voordat u verbinding maakt met uw VPN.

Met MyUS Marketplace kunt u goederen kopen in Amerikaanse winkels. Wanneer u de app gebruikt, wordt u bij het bezoeken van websites niet doorgestuurd naar uw lokale website. Vanwege de uitstekende beveiligingsfuncties van ExpressVPN is de reputatie van ExpressVPN als de veiligste online winkelsite welverdiend. Omdat het internet beveiligd is, zorgt het gebruik van een VPN voor een online verbinding. Omdat Amazon een groot aantal VPN-servers blokkeert, is het uiterst lastig om de beste VPN’s te gebruiken. Uw VPN-eindpunt is het IP-adres dat u identificeert als VPN-gebruiker. Als uw website dit IP-adres als bekend VPN-eindpunt weergeeft, geeft dit aan dat u een VPN gebruikt.

Wanneer u een VPN gebruikt om te winkelen, codeert u uw browsen zodat u uw IP-adres niet ziet. Hackers kunnen uw bewegingen niet zo gemakkelijk volgen als met deze informatie, waardoor het voor hen nog moeilijker wordt om uw persoonlijke gegevens te stelen. Bovendien beschermt een VPN uw gegevens door een veilige verbinding te bieden die voorkomt dat kwaadwillende derden deze kunnen onderscheppen. Het gebruik van een VPN tijdens het winkelen geeft je een veilige online ervaring. Het gebruik van een VPN is een geweldige manier om uw online veiligheid te vergroten en tegelijkertijd uw gegevens te beschermen.

De voordelen van het gebruik van een VPN

Terwijl u online winkelt, kunnen VPN’s u helpen uw online privacy en veiligheid te beschermen. Door een VPN te gebruiken, kunt u geografische blokkades en trackers vermijden, zodat u uw gegevens veilig kunt houden. Bovendien kan een VPN worden gebruikt om omzetbelasting te vermijden door uw oorspronkelijke IP-adres te wijzigen in het IP-adres van een VPN-server.

Hoe kan ik het Etsy-verbod omzeilen?

Fotocredit: Pinterest

Het is mogelijk om bezwaar te maken tegen de opschorting van je Etsy-account. Volgens het bedrijf kunnen alleen permanent opgeschorte accounts op Etsy worden hersteld. Je kunt een schending van de Etsy Servicevoorwaarden niet betwisten als je bezwaar meerdere keren wordt afgewezen.

Je zult geïrriteerd zijn als je Etsy-account wordt opgeschort. Als u geen omzet genereert, weet u mogelijk niet wat u moet doen of hoe u verder moet gaan. Hieronder vindt u een lijst met stappen die u kunt nemen om uw account opnieuw te activeren. Er zijn ook tips over hoe u blokkering in de eerste plaats kunt voorkomen. Wacht zo lang mogelijk, wees hoffelijk en hoffelijk en laat de Etsy-vertegenwoordiger weten dat je een handmatige beoordeling van je shop wilt. Als zowel bellen als mailen geen positief antwoord oplevert, kunt u terugbellen of nog een bericht sturen. Geef niet op, zelfs niet als Etsy zegt dat zijn beslissing definitief is.

Mijn winkel is gespecialiseerd in e-commerce en print-on-demand-artikelen zoals koffiemokken, borrelglaasjes, enz. Mijn producten bestaan ​​voornamelijk uit pitbulls, sport- en andere nicheproducten. Na het lezen van Etsy’s Servicevoorwaarden weet ik niet zeker waarom mijn account is opgeschort. Voor zover ik weet heb ik geen enkel Etsy-beleid geschonden. Daarom ga ik ervan uit dat de opschorting van mijn account het gevolg is van een vergissing. Sommige Learning Commons-leden zijn van mening dat als u een nieuwe winkel opent en pas de week daarop producten toevoegt, uw account mogelijk wordt opgeschort. Het is nooit een goed idee om anderen toegang te geven tot uw account.

Verkopers op Etsy zijn nu verplicht om een ​​specifieke postcode op te geven bij het bestellen van items om ze te kunnen verzenden. Houd er rekening mee dat als u het laaghangende systeem gebruikt, we dit bericht aan onze groep hebben toegevoegd omdat veel mensen meer gedetailleerde informatie over hun situatie hebben gedeeld. Laat alle betrokkenen bij uw bedrijf weten met wie ze contact kunnen opnemen. Volgens Etsy’s Handmade Policy kunnen verkopers zowel handgemaakte als ondersteunde items aanbieden.

De beslissing om een ​​Etsy-account te annuleren is vaak gebaseerd op verschillende factoren. Mogelijk hebt u meerdere accounts aangemaakt met dezelfde persoonlijke gegevens, wat kan leiden tot opschorting van uw account. Als uw winkel geen persoonlijke betalingsgegevens van uw klanten heeft, is het gebruikelijker om uw account op te schorten. Door Etsy’s richtlijnen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je account nog steeds actief en veilig is. Als je vragen hebt over je Etsy-account, neem dan gerust contact met ons op.

Verboden op Etsy? Dit is wat je moet weten

Etsy heeft een strikt beleid tegen het gebruik van kwaadaardige computercode en het plaatsen van links naar websites die virussen, malware of andere kwaadaardige code bevatten. Als gevolg daarvan wordt elke winkel die dit beleid schendt onmiddellijk voor 30 dagen opgeschort. Omdat Etsy je ervan weerhoudt door te verkopen zodra ze ontdekken dat jij de eigenaar bent, kun je niet zomaar een ander account openen en opnieuw verkopen.

Proxy voor Etsy

Het zal voor Etsy erg moeilijk zijn om de beste proxyprovider te vinden. ProxyRack is de beste proxyprovider. Met ProxyRack kunt u proxyservers aanschaffen voor zowel persoonlijke als commerciële doeleinden. In beide zijn er meer dan 5 miljoen en 20.000 IP-adressen.

Er zijn meerdere accounts mogelijk op Etsy als elke shop exclusief aan een specifiek bedrijf is gewijd. Je kunt zoveel proxy’s voor Etsy Stealth-accounts aanmaken als je wilt door je IP-adres te maskeren met proxy’s en het Etsy Stealth-accountprotocol te volgen. Gebruik Etsy-bots om je dienstverlening te verbeteren, je klanten een betere ervaring te bieden en je omzet te verhogen. Als elke shop uniek is voor dat specifieke bedrijf, heb je mogelijk meerdere accounts op Etsy. Gebruik een proxy om je IP-adres te maskeren en volg het Etsy stealth-accountprotocol. U moet lokale proxy’s gebruiken om functies op stadsniveau, maar ook landen, staten en regio’s te targeten. Gebruik Etsy-bots om je Etsy-voorraad, verzending en bulkaanbiedingen te beheren.

Met Etsy-bots kun je je dienstverlening verbeteren, een betere klantervaring bieden en je omzet verhogen. Beheer meerdere stealth-accounts, verover de markt en doe wat nodig is om het spel levend en goed te houden. Jij en je fans kunnen kalm en efficiënt blijven door thuisproxy’s te gebruiken waarmee je je automatiseringsprocessen kunt automatiseren. Accountbeheer en aankoop kunnen het beste worden gedaan met premiumplannen. Met onze reguliere abonnementen hebben we een kleinere IP-pool en een meer gevarieerde selectie van locaties en internetproviders. Een vers IP is er een die specifiek is afgestemd op uw specifieke behoeften. Uw vermogen om accounts te beheren, aankopen te doen en eenvoudig op internet te surfen is indrukwekkend.

Mobiele proxy’s zijn premium mobiele IP’s die het meest geschikt zijn voor accountbeheer, winkelen en een verscheidenheid aan andere toepassingen. De Residential Proxy is een intermediaire dienst tussen een internetprovider (ISP) en een datacenter. Als u over de juiste hulpmiddelen beschikt, kunt u eenvoudig tariefgegevens verwijderen, wat voor een beginner een moeilijke taak kan zijn. Residentiële proxy’s bieden aanzienlijke voordelen op het gebied van anonimiteit en blokkeringspercentages. Afhankelijk van het type IP-adres dat u kiest, kunt u instellen dat dit roteert (waardoor u voor elk verbindingsverzoek een nieuw IP-adres krijgt) of dat u maximaal 30 minuten hetzelfde IP-adres kunt behouden. Etsy staat bepaalde soorten diensten niet toe, dus je zult afhankelijk zijn van roterende privéproxy’s om deze te kunnen gebruiken. Met IPBurger kunt u maximaal 30 minuten hetzelfde IP-adres behouden.

Als gevolg hiervan kunt u IPBurger-proxy’s integreren met alle grote automatiseringsbots. Er zijn ook proxyservers voor datacenters. In deze handleiding bespreken we elke proxy in detail, waarbij we elke proxy zijn sterke en zwakke punten geven.