Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kan geen verbinding maken met Plex Server wanneer VPN is ingeschakeld?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kunt u geen verbinding maken met Plex Server wanneer VPN is ingeschakeld?

Zorg ervoor dat Plex Media Server altijd actief is. Uw apparaatpagina kan een lijst van uw server bevatten. Zorg ervoor dat uw router en computer zo zijn geconfigureerd dat alle VPN’s worden uitgeschakeld. Als u een browserapp gebruikt die geen beveiligde verbindingen biedt, moet u altijd rekening houden met deze factoren (zie onderstaande lijst).

Hoe zorg ik ervoor dat mijn Plex met VPN werkt?

Er is geen ingewikkeld proces. Ga naar Instellingen, selecteer Externe toegang, klik op Externe toegang inschakelen en selecteer vervolgens ‘Externe toegang beheren’. nadat u uw Plex-server succesvol heeft geconfigureerd. Een NAT-PMP of Upnp-instelling wordt automatisch op uw router toegepast via NAT-PMP of UPnP.

Welke VPN werkt met Plex?

 • Probeer eens ExpressVPN, dat 3.000 servers in 90 landen biedt om u te helpen geoblockingsoftware te omzeilen.
 • Voor beginners kun je het beste CyberGhost VPN gebruiken, dat 7.680 servers in 90 landen heeft,…
 • IPVanish ondersteunt de sterke verbindingen van Plex, 2.000 servers in 70 landen en sterke IP-mogelijkheden.
 • Hoe maak ik verbinding met een extern Plex-netwerk?

  Als u Plex Media Server wilt gebruiken om inhoud te streamen, persoonlijke inhoud te delen en buiten uw thuisnetwerk, moet u voor elk van deze items toegang buiten het netwerk toestaan. Met de Plex Web App kunt u op afstand toegang krijgen tot een server als u Instellingen > Servers > Externe toegang hebt.

  Hoe herstel ik dat Plex niet beschikbaar is buiten mijn netwerk?

 • U moet inloggen op uw Plex-account onder de juiste velden Serverinstellingen > Server > Algemeen om de Plex Web App te kunnen gebruiken.
 • Klik vervolgens op Externe toegang onder Instellingen > Servers.
 • Het gebruik van de optie Geavanceerd weergeven zorgt ervoor dat de juiste opties zichtbaar zijn wanneer dat nodig is.
 • Zorg ervoor dat de optie om poorten handmatig in te stellen is ingeschakeld.
 • Moet u een VPN gebruiken als u Plex gebruikt?

  Moet ik een VPN gebruiken als ik Plex gebruik? Zoals u wellicht weet, is het gebruik van een VPN met Plex niet nodig voor beperktere inhoud en om bandbreedtebeperking te voorkomen. Bovendien biedt het uitgebreide beveiliging en het voordeel dat al uw gevoelige informatie beschermd is tegen nieuwsgierige blikken.

  Moet ik een VPN gebruiken met Plex?

  Mijn Plex-server heeft geen VPN nodig. – Quotum. Het beveiligingsniveau waarmee u zich prettig voelt, is niet de enige factor. Als het erom gaat alleen toegang tot uw inhoud toe te staan ​​wanneer u verbonden bent met uw thuisnetwerk, is dit niet nodig. Er is een kans dat het de moeite waard is om Plex Server openbaar te maken.

  Werkt Nordvpn met Plex?

  NordVPN is ook compatibel met Plex. Wanneer NordVPN samen met Plex wordt gebruikt, wordt het anonieme internet enigszins verbeterd omdat het uw verkeer te allen tijde blokkeert.

  Werkt Plex met ExpressVPN?

  Het is mogelijk om ExpressVPN apps te downloaden via de Amazon Appstore en de Google Play Store. Fire TV, Android TV en Nvidia Shield kunnen eenvoudig in Plex worden geïntegreerd, wat resulteert in een perfecte ervaring. ExpressVPN biedt u een geld-terug-garantie van 30 dagen en is een goede keuze als het gaat om het online streamen van video’s.

  Moet Plex zich op hetzelfde netwerk bevinden?

  Uw bibliotheek heeft geen toegang tot Plex omdat het zowel serversoftware als clientsoftware is. Je kunt er een gebruiken, b.v. B. Uw desktop-pc (zelfs als u dezelfde gebruikt tijdens het streamen), of iets ingewikkelders, zoals een harde schijf in uw netwerk die is aangesloten op een ander apparaat.

  Hoe maak ik verbinding met de Plex-server van iemand anders?

  Door op de drie stippen te klikken, worden de bibliotheken van uw bibliotheken openbaar toegankelijk. Wanneer u om uw gebruikersnaam of e-mailadres wordt gevraagd, klikt u op de naam van de gebruiker met wie u wilt delen.

  Maakt Plex gebruik van een lokaal netwerk?

  Het is minder waarschijnlijk dat u een foutmelding kunt geven over de vraag of het datagebruik minder is dan wanneer u de media als stream afspeelde om te zien of de gebruikte data waarschijnlijk minder zullen zijn dan de media die u afspeelt, zoals ik geloof dat Plex deze media heeft getranscodeerd terwijl ze streamen. Dus zelfs als u een beperkt breedbandabonnement heeft, gebruikt de service geen van deze bandbreedtebronnen, omdat er geen gegevens buiten uw thuisnetwerk worden gebruikt.

  Hoe sta ik een onveilige verbinding toe in Plex?

  Toch moet u mogelijk uw tv aanpassen om veilige verbindingen te beschermen wanneer u verbinding maakt met een externe server. Zie het gedeelte Geavanceerd voor informatie hierover. Zie het onderstaande voorbeeld waar u de optie “Onbeveiligde verbindingen toestaan” kunt instellen op “Altijd”.

  Heeft Plex een statisch IP-adres nodig?

  U moet een statisch IP-adres op uw IP-blok aanmaken en uw Plex-server dienovereenkomstig configureren. Hoewel al deze instructies variëren van router tot router, zou u binnen de portal van elk netwerk naar een sectie met de naam PC/LAN moeten kunnen navigeren, die kan worden geselecteerd voor het specifieke apparaat waarvoor u een IP-adres wilt aanmaken. reserveer een adres.

  Heeft Plex Upnp nodig?

  Over het algemeen kunt u, als u Plex Media Server met UPnP installeert, het meteen werkend krijgen. Soms kunt u echter tot op zekere hoogte de toegang tot uw mediaserver herstellen. Pas gewoon een paar stappen aan.

  Heeft Plex port forwarding nodig?

  Verbind de poort van uw router met de Plex-server, waar u Plex-verkeer kunt doorsturen om rechtstreeks toegang te krijgen tot de servers.