Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kan ik zonder VPN verbinding maken met internet?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kan ik zonder VPN verbinding maken met internet?

Router werkt prima, er zijn enkele problemen waardoor u geen verbinding kunt maken zonder VPN. Uw router maakt mogelijk opnieuw verbinding om uw VPN-probleem op te lossen.

Kun je alleen via VPN verbinding maken met internet?

Het moet worden ingeschakeld in de VPN-instellingen voor het programma dat u gebruikt om ervoor te zorgen dat het internet werkt terwijl u niet met de VPN bent verbonden. Als alternatief kunt u een proxy gebruiken als deze niet beschikbaar is. Als u dit proces herhaalt, werkt het mogelijk ook in andere browsers.

Waarom kan ik alleen verbinding maken met internet via VPN?

Het is meer dan waarschijnlijk dat je een VPN-kill-schakelaar hebt ingeschakeld. Om internet zonder VPN te laten werken, moet u deze instelling uitschakelen in uw VPN-instellingen. Als u een proxy gebruikt, controleer dan of deze is ingesteld op automatische detectie. Andere browsers zouden dit ook moeten proberen als het werkt.

Hoe maak ik verbinding met een netwerk zonder VPN?

 • Door Remote Desktop Connection te openen, kunt u op afstand toegang krijgen tot uw computer.
 • U kunt ook de optie Weergeven selecteren in het venster dat verschijnt.
 • Op het tabblad Geavanceerd kunt u meer informatie toevoegen.
 • Navigeer naar het gedeelte Connect from Anywhere en klik op Instellingen.
 • Uw opties verschijnen zodra u het venster daar opent.
 • U kunt de “RD Gateway Server-instellingen” afsluiten door op OK te klikken.
 • Kunt u na VPN geen verbinding maken met internet?

  Een probleem met de DNS-configuratie is er vaak verantwoordelijk voor dat u niet op internet kunt surfen wanneer u bent verbonden met de VPN. Als er een VPN-server is verbonden met uw ISP, kan een defecte DNS-set voorkomen dat u verbinding maakt met internet. Om dit probleem op te lossen, moet u uw DNS-instellingen handmatig wijzigen.

  Kunt u geen verbinding maken met internet na het verwijderen van VPN Mac?

  Het verwijderen of ontkoppelen van hide.me VPN op een Mac zal leiden tot verlies van internetverbindingen en de verbinding met internet. De netwerkinstellingen van uw computer worden ingesteld wanneer u verbinding maakt met onze VPN-client, en onze DNS-server wordt vervolgens geïnstalleerd nadat uw IP-adres is uitgeschakeld.

  Waarom werkt internet alleen met VPN?

  De meest waarschijnlijke reden hiervoor is dat je een VPN-kill-schakelaar hebt geconfigureerd. Gebruik de VPN als je geen internetverbinding hebt. De VPN-instellingen moeten worden geactiveerd in uw browserinstellingen. Het kan ook via een proxy als dit niet kan worden ingesteld.

  Kan ik thuiswerken zonder VPN?

  Als u openbare WiFi gebruikt in plaats van VPN, is de kans groter dat u wordt gehackt als uw internetactiviteit gecodeerd is. In een heel andere situatie brengt thuiswerken zijn eigen privacyprobleem met zich mee, maar als je geen VPN gebruikt, ben je niet beschermd.

  Waarom heb ik geen toegang tot sommige websites zonder een VPN?

  Het kan moeilijk zijn om meerdere websites te openen als u geen toegang heeft tot de VPN. Dit kan zijn omdat het netwerk dat verbinding met u maakt, de verbindingen van het netwerk met deze sites heeft beperkt (werknetwerken blokkeren vaak LinkedIn en Facebook).

  Kan een VPN het internet blokkeren?

  Naast het privé houden van het interne protocoladres (IP-adres) van de gebruiker en het blokkeren van hun locatie en browsegeschiedenis, bieden virtuele particuliere netwerken (VPN’s) individuen de mogelijkheid om gemakkelijker internettoegang te delen en te verkrijgen via openbare netwerken.

  Bekijk geen internetverbinding zonder VPN-video