Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

KB5017383 Windows 11 22000.1041-update brengt meer widgetinhoud naar de taakbalk

Het Release Preview-kanaal heeft weer een update ontvangen met een lange lijst met bugfixes. Het belangrijkste is dat deze versie twee nieuwe functies bevat: 1) WebAuthn-omleiding en 2) extra dynamische widgets voor de taakbalk. KB5017383 is de cumulatieve update die Windows 11 Build 22000.1041 bevat. U weet dat het RP-kanaal updates voor de originele versie verspreidt. Dit is update KB5017383 (build 22000.1041) preview voor Windows 11 21H2.

De volledige naam van deze build is Cumulatieve Update 2022-09 voor Windows 11 voor x64-systemen (KB5017383). Laten we de details van deze uitrol bekijken:

Windows 11 Build 22000.1041 KB5017383 is uit

Hier is de changelog –

 1. RP Channel LCU KB5017383 heeft een WebAuthn-omleiding geïntroduceerd waarmee u zich zonder wachtwoord kunt authenticeren in apps en websites wanneer u Remote Desktop gebruikt. Daarna kunt u Windows Hello of beveiligingsapparaten gebruiken, zoals: B. Fast Identity Online 2.0 (FIDO2)-sleutel. Dit is een nieuwe functie.
 2. Windows 11 Build 22000.1041 (RP) heeft extra dynamische widgetinhoud met meldingsvlaggen aan de taakbalk toegevoegd. Nu zie je een banner bovenaan het bord wanneer je het Widgets-bord opent. Hierdoor krijgt u meer informatie over de oorzaak van de meldingsbadge. Dit is weer een nieuwe functie.
 3. Deskundigen van het team hebben een probleem opgelost waarbij u een applicatie opnieuw moet installeren als de Microsoft Store die app niet heeft ondertekend. Dit probleem treedt op nadat u een upgrade naar een nieuwere versie hebt uitgevoerd. Zie – Hoe u de fout ‘Deze aanmeldingsoptie is uitgeschakeld’ in Windows 10 of 11 kunt oplossen.
 4. Ook hebben ze de codecs gerepareerd die niet konden worden bijgewerkt vanuit de Microsoft Store.
 5. LCU KB5017383 heeft een raceconditie opgelost die optrad bij het registreren van de automatische reparatie van het raamwerk. Een ontbrekende registersleutel veroorzaakt dit probleem.
 6. De nieuwe versie lost het probleem met de Network Policy Server Management (NPSM)-service op. Deze fout veroorzaakt aanzienlijke uitlogvertragingen.
 7. U hebt een probleem met de Windows Search-service opgelost. Wanneer u de service gebruikt, wordt de voortgang van het indexeren traag.
 8. Door de uitrol zijn de in de cache opgeslagen inloggegevens voor beveiligingssleutels en FIDO2-authenticaties opgelost. Het systeem verwijdert de in de cache opgeslagen inloggegevens op apparaten die zijn aangesloten op een hybride domein.
 9. Experts in het team hebben het statische IP-probleem van het netwerk opgelost. Door dit probleem wordt de statische IP-configuratie inconsistent. NetworkAdapterConfiguration() mislukt af en toe.
 10. Tijdens de implementatie is een zeldzame stopfout opgelost die optreedt bij het wijzigen van de weergavemodus en het gebruik van meer dan één scherm.
 11. Ook hebben ze het probleem met Desktop Window Manager of DWM-weergave opgelost. Als gevolg van dit probleem reageert uw apparaat mogelijk niet meer in een virtuele machine-instelling wanneer u bepaalde grafische stuurprogramma’s gebruikt.
 12. Ze hebben grafische stuurprogramma’s opgelost die d3d9on12.dl gebruiken, probleem l.
 13. Experts van het Windows Insider Release Preview-team hebben problemen opgelost met URL’s die zijn gegenereerd door JavaScript: URL’s. Deze URL’s werken niet zoals verwacht nadat ze in IE-modus aan het Favorieten-menu zijn toegevoegd.
 14. De nieuwe versie loste een probleem op dat het herladen van tabbladen in de IE-modus tijdens een sessie beperkt.
 15. De uitrol loste een probleem op waarbij een browservenster in IE-modus werd gestart om een ​​PDF-bestand weer te geven. Vervolgens mislukt het surfen naar een andere website in IE-modus binnen hetzelfde venster.
 16. U hebt het probleem window.open in IE-modus opgelost.
 17. LCU KB5017383 introduceerde een groepsbeleid dat Microsoft HTML-applicatie oftewel MSHTA-bestanden in- en uitschakelt.
 18. De uitrol verhelpt het probleem met de Japanse IME van Microsoft, ook wel bekend als de invoermethode-editor.
 19. Het Insider-team heeft het probleem met de overloop van de invoerwachtrij opgelost. Dit kan ervoor zorgen dat een app niet meer reageert.
 20. De experts hebben het probleem met het zwarte scherm opgelost. Dit probleem kan optreden wanneer u een pen gebruikt om HDR in te schakelen, ook wel High Dynamic Range genoemd.
 21. U hebt het App-V Client Service-probleem opgelost. Wanneer u App-V-registerknooppunten verwijdert, verliest de service geheugen.
 22. Windows 11 Build 22000.1041 heeft de standaardprinter gerepareerd, die kan worden gewijzigd als het een netwerkprinter is.
 23. Met de uitrol is een probleem opgelost dat van invloed was op het WDAC-beleid. WDAC-beleid is niet van toepassing wanneer SecureLaunch is ingeschakeld op een apparaat.
 24. De CU heeft Windows Defender Application Control opgelost, ook wel bekend als WDAC-padregels. Als gevolg hiervan worden PowerShell-scripts en .msi-scripts mogelijk niet uitgevoerd.
 25. De Insider-experts hebben een probleem opgelost waarbij zowel MSHTML- als ActiveX-regels voor WDAC konden worden omzeild.
 26. CU KB5017383 heeft een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat Windows Defender Application Control gebeurtenissen 3091 en 3092 registreerde in de auditmodus.
 27. Ze hebben ook een oplossing voor WDAC opgelost die mogelijk verhinderde dat WDAC .NET Dynamic Code-vertrouwenscontrolefouten registreerde.
 28. Het team heeft het WDAC-beleid opgelost dat niet kon worden geladen. Vervolgens registreert het systeem deze fout als een fout, maar het systeem moet de fout als waarschuwing registreren.
 29. U hebt het probleem met het loggen van de code-integriteit opgelost. Dit probleem activeert een automatische reparatie.
 30. KB5017383 heeft het aanraaktoetsenbord gerepareerd dat onmiddellijk wordt gesloten wanneer je tikt om tussen apps te schakelen.
 31. In de release zijn problemen met LogonUI.exe opgelost, die mogelijk niet meer werken. Dit probleem voorkomt dat het vergrendelscherm overschakelt naar het inlogscherm.
 32. De nieuwe versie loste het probleem op in FindNextFileNameW(). Hierdoor treedt er een geheugenlek op.
 33. Deskundigen hebben het Robocopy-probleem opgelost. In feite kan Robocopy een bestand niet met de juiste wijzigingstijd configureren wanneer /IS wordt gebruikt.
 34. RP Channel Update Windows 11 Build 22000.1041 heeft een probleem opgelost met betrekking tot cldflt.sys. Daarom krijgt u een stopfout wanneer u het met OneDrive gebruikt.
 35. De LCU voor RP Channel heeft een probleem opgelost in de LanmanWorkstation-service. De service verliest geheugen wanneer een netwerkstation wordt gekoppeld.
 36. Experts in het kanaal hebben een probleem opgelost dat van invloed was op de Get-SmbServerNetworkInterface. Deze component peilt slechts een subset van de beschikbare netwerkinterfaces.
 37. U hebt het probleem met Get-SmbServerConfiguration opgelost. U kunt dit onderdeel alleen uitvoeren als u beheerder bent.
 38. De experts hebben het probleem met roaming-gebruikersprofielen opgelost. Na het in- of uitloggen worden sommige van uw instellingen niet hersteld.
 39. Ze hebben een bekend probleem opgelost dat van invloed was op de XML Paper Specification, ook wel bekend als de XPS Viewer. Vanwege dit probleem kunt u XPS-bestanden in sommige niet-Engelse talen niet openen. Dit omvat enkele Chinese en Japanse tekencoderingen. Dit probleem is van invloed op Open XPS- (OXPS)- en XPS-bestanden.
 40. Ten slotte heeft KB5017383 een bekend probleem met de zomertijd in Chili opgelost. Vanwege dit probleem werken de tijden en datums die worden gebruikt voor vergaderingen, apps, taken, services, transacties en meer mogelijk niet correct.

KB5017383 Downloadkoppelingen (Windows 11 Build 22000.1041)

1]x64.cab2]x64.psf3]SSU-22000.1035-x64.cab4]ARM: ARM64.cab5]ARM: ARM64.psf6]ARM: SSU-22000.1035-ARM64.cab

Download Windows 11 Build 22000.1041 van de officiële website (indien gereed).

Dat is alles!!

Over Sunita Ik speel graag met Windows 10. Suggestie – Vergeet niet om bij het wijzigen van het register of het bewerken van systeembestanden een back-up te maken of een herstelpunt te maken voordat u begint.