Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kiezen voor een GPS-vlootvolgsysteem

GPS-volgsystemen voor wagenparken bestaan ​​uit hardware die in voertuigen is geïnstalleerd om locaties te volgen, het gedrag van bestuurders te volgen en voertuigdiagnostiek te bieden. Daartoe behoort ook software waarnaar de gegevens realtime via satelliet worden doorgestuurd. Met het systeem kunnen wagenparkeigenaren of -exploitanten de locatie van hun voertuigen, zoals bestelwagens, volgen, het gedrag van chauffeurs observeren, routes beheren, statusrapporten maken en voldoen aan wettelijke vereisten. U bespaart ook kosten zoals brandstof en arbeidstijd en maakt tijdige levering en eenvoudige communicatie tussen chauffeur en kantoor mogelijk.

Hier zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een GPS-vlootvolgsysteem:

De behoeften van uw bedrijf

De behoeften van het bedrijf staan ​​voorop en moeten leidend zijn bij uw keuze voor een wagenparkvolgsysteem. Een goed uitgangspunt is om elke afdeling te vragen welke informatie over het wagenpark zij uit het systeem moeten ontvangen. U moet ook de problemen met betrekking tot uw wagenpark identificeren die u door het systeem wilt laten oplossen. U en uw team moeten uzelf de vraag stellen: “Waarom hebben we GPS nodig?” Wat zijn onze doelen? “Na het beantwoorden van deze vragen moet u een systeem kiezen dat uw bedrijf helpt de problemen op te lossen of zijn doel te bereiken. Het bespaart brandstofkosten, verbetert de veiligheid van het wagenpark, zorgt voor tijdige leveringen en biedt een betere klantenservice. enzovoorts.

Wat uw bedrijf ook nodig heeft, koop de beste GPS-volgsystemen voor uw wagenpark van betrouwbare aanbieders zoals Eyerideonlinedie over grote specialistische kennis en ervaring beschikken.

GPS-kosten en contracten

Natuurlijk brengen GPS-volgsystemen kosten met zich mee, en de prijzen variëren van systeem tot systeem. U kunt kiezen voor een one-size-fits-all aanpak, waarbij de kosten afhangen van de omvang van uw wagenpark en de functies die u nodig heeft in uw systeem. De meeste GPS-aanbieders beoordelen hun diensten maandelijks. Sommige providers bieden mogelijk gratis hardware aan, terwijl andere een vergoeding per gebruiker in rekening brengen. U kunt ook zoeken naar pay-as-you-go-abonnementen of providers die kosten in rekening brengen voor jaarabonnementen. U moet een GPS kiezen die bij uw budget past en voldoet aan de behoeften van uw bedrijf. Het is ook vermeldenswaard dat voor sommige diensten geen langetermijncontracten nodig zijn, maar voor sommige diensten zijn mogelijk jaarlijkse of meerjarige contracten vereist.

Aanpasbaar dashboard

Omdat GPS-volgsystemen voor het wagenpark verschillende zaken monitoren, kan uw dashboard gemakkelijk rommelig worden. Kies daarom voor een systeem met een aanpasbaar dashboard, zodat je bij het inloggen alleen de statistieken hebt die je nodig hebt. Belangrijke statistieken zijn onder meer locatie, snelheid, noodsituaties, actie-items en alle andere die u nodig acht. Bij sommige serviceproviders kunnen gebruikers de gegevens selecteren die ze nodig hebben en hoe gedetailleerd ze deze willen hebben, zodat u dergelijke systemen kunt selecteren en aanpassen aan uw behoeften.

Signaal- en bedrijfstijd

Omdat GPS-gegevens via satelliet worden verzonden, is het belangrijk om een ​​provider te kiezen waarvan het signaal en de uptime betrouwbaar zijn. Informatie zoals assortiment en beschikbaarheid vindt u op de website van de aanbieder. U moet echter onafhankelijk onderzoek doen door rapporten over technische storingen en downtime op te vragen.

Mobiele toegang

Omdat u misschien niet altijd achter uw bureau zit, moet u op zoek gaan naar providers die mobiele apps en webgebaseerde services aanbieden voor hun GPS-wagenparkvolgsystemen, zodat u onderweg uw voertuigen kunt volgen of met chauffeurs kunt communiceren.

Conclusie

Mogelijk moet u ook rekening houden met andere factoren, zoals: B. De klantenondersteuning van uw provider, zodat u kunt werken met degene die de beste ondersteuning biedt. Het eenvoudig integreren van het systeem met systemen van derden is ook belangrijk, zodat u de GPS kunt integreren met bestaande systemen in uw organisatie om naadloos samen te werken.