Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Killer Clowns uit de Outer Space-videogame aangekondigd

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Killer Clowns uit de Outer Space-videogame aangekondigd

Herinner je je de horrorkomedie Killer Klowns from Outer Space nog? De film werd al in 1988 uitgebracht. Nu beleeft de film echter een heropleving op een ander medium met de aankondiging van Killer Klowns from Outer Space: The Game. Teravision Games heeft het spel ontwikkeld. De game wordt begin 2023 uitgebracht door Good Shepherd Entertainment.

Killer Clowns uit de Outer Space-videogame aangekondigd

Zie ook: Releasedatum Marvel’s Spider-Man 2 PS5, lekken en geruchten

Killer Klowns from Outer Space: The Game is een asymmetrisch multiplayerspel waarin een team mensen het opneemt tegen een ander team clowns. De game zal beschikbaar zijn op Steam, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. Er werd een officiële trailer uitgebracht, evenals een deel van de aankondiging. Bekijk het hieronder.

Er is ook een officiële synopsis voor de videogame verstrekt, die als volgt luidt:

De videogame geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen menselijke overlevenden en moordende clowns. Een team van zeven menselijke spelers moet samenwerken als burgers van Crescent Cove. Je kunt zoeken naar waardevolle items en wapens om te voorkomen dat je door Klowns wordt gevangengenomen. Mensen zullen ook het vermogen hebben om de invasie van buitenaardse wezens te saboteren door terug te vechten. Er zullen verschillende stereotypen beschikbaar zijn als menselijke karakters, waaronder motorrijders, politieagenten, tieners en rednecks.

Kijk jij uit naar het spel? Volgend jaar zal het klaar zijn om te spelen.

Controleer ook: Fortnite X Destiny 2 bevestigd: dit is wat je moet weten