Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kleine en heldere Lumintop Pico-zaklamp

Bijna alle grote fabrikanten van zaklampen hebben een soort 10180-model. Modellen zijn zeer specifiek en niet wijdverspreid, hoewel ze vanwege hun kleine formaat een indrukwekkende helderheid hebben. Dus bracht Lumintop Pico uit. Laten we eens kijken wat dit ding is.

U kunt rechtstreeks kopen via de officiële website of op.

Verpakking en uiterlijk

De verpakking is minimalistisch en eenvoudig – 100% in de geest van andere Lumintop-verpakkingen. In alle eerlijkheid wordt de geest iets goedkoper en in de kelder genomen, alles is netjes en

Naast de zaklamp bevat de verpakking een handleiding, een oplaadkabel en een karabijnhaak.

En hier is de zaklamp. Dit is een kleine cilinder (41,5 x 11,8 mm). Het kartelen hier is, zoals je kunt zien, behoorlijk hardnekkig, wat belangrijk is – het management hier is tenslotte traditioneel, door het hoofd te draaien.

Afmetingen… Ja, kijk zelf maar AAA naklyuchniki – Lumintop Worm EDC01 zien er echte reuzen uit naast Pico, om nog maar te zwijgen van Tool AA. Zo’n zaklamp valt helemaal niet op aan de toetsen.

De zaklamp is verdeeld in twee delen. Vanaf de zijkant van het hoofd kun je het contactpaneel zien.

Het laadproces wordt rood-groen weergegeven.

Het is duidelijk dat je met dergelijke afmetingen niet op een reflector moet vertrouwen, hier is de TIR-optiek.

De zaklamp ziet er goed uit, het uiterlijk van de constructie is niet slecht. Het enige wat ik niet leuk vond, was dat je om de oplaadpoort te openen je hoofd volledig moet verwijderen. Het zou beter zijn om de plug te openen en de kop bleef 2-3 slagen zitten. Dan is de kans dat je je hoofd verliest minimaal. Dit is geschikt voor onderweg opladen. Het hoofd is nog steeds klein, je kunt het laten vallen of het gewoon niet vinden, opzij leggen en vergeten.

beheer

uiterst eenvoudig, zoals bijna alle naklyuchnik. Draai je hoofd een beetje en Low gaat aan. Draai je hoofd helemaal naar boven. Dat is alles.

De hoofdslag is soepel, het is geen probleem om met één hand te bedienen.

Zaklamp op het werk

Het licht is koud wit.

In geen enkele modus is PWM-flikkering zichtbaar.

Hier zie je een duidelijke vergelijking van de lichtverdeling met andere Lumintop modellen. Naar mijn mening komt dit model heel dicht in de buurt van Lumintop EDC met AAA-voeding (hier is het meest voor de hand liggende)

Ik moet meteen zeggen dat je de hotspot en de gradaties van de overgang ervan naar de zijkant kunt zien. Live voor het oog ziet alles er niet zo uit, er is een gelijkmatige, vloeiende overgang, de vulling is zeer glad en relatief gelijkmatig.

De laadstroom is klein, ongeveer 0,1 A. Het stroomt in de orde van 70 tot 80 mAh (elke keer leest het anders).

Wat de werkduur en stabilisatie betreft, is het duidelijk dat de maximale helderheid alleen kan worden bereikt met een volledig opgeladen batterij en afneemt bij ontlading. En dus is het van korte duur. Maar! Om thuis te komen of van huis naar de auto te gaan, de trap op in het trappenhuis of soortgelijke situaties en de helderheid en duur van het werk is ruim voldoende, en daar kun je heel snel opladen.

Wat betreft helderheid – alles is vergelijkbaar met AAA naklyuchnikami. HOOG zonder problemen is voldoende om de weg binnen 5 meter voor u te verlichten. In een ruimte als een kamer/garage/entree is deze helderheid voldoende voor de ogen.

LOW is ondanks de lage helderheid ook een functionele modus. Absoluut genoeg om door de schappen te bladeren en het sleutelgat aan te wijzen. Ja, en het kan ook werken voor traplopen in het trappenhuis.

Hier is alles duidelijk zichtbaar.

Zal klein zijn

Pico versus klein

Welnu, in de videorecensie zal er ook een visuele video zijn van hoe deze baby schittert.

Algemene indrukken.

Zoiets. Natuurlijk kun je rondkomen met de AAA-naklyuchnik, gelukkig geloof ik dat het Lumintop is die de beste en meest populaire modellen produceert: Worm, Tool, EDC01. Als je echter niet eens zulke kleine zaklampen aan je sleutelhanger wilt dragen, is de 10180-zaklamp hier misschien het enige alternatief.

Ik heb geen klachten als het gaat om functionaliteit en uiterlijk. Ik begrijp volledig dat de daling een vrij scherpe daling van de maximale helderheid is (maar op een ruim voldoende niveau), het is onvermijdelijk dat deze door deze omvang wordt gegeven en het heeft geen zin om deze in een min te plaatsen. Wil je een stabiele high? Neem dezelfde prachtige Lumintop EDC01, deze heeft bijna een uur HIGH-modus met dezelfde helderheid.

Ik hoop dat de recensie van Lumintop Pico gedetailleerd genoeg was om een ​​indruk achter te laten of je het nodig hebt of niet.

Tot slot merk ik op dat mijn vader het afgelopen jaar best blij was met de koplampen van mijn vader die in dit formaat aan sleutelhangers hingen. Ik heb niet om verandering gevraagd.

Heeft u geen kant-en-klaar exemplaar? Bekijk dan de allereerste tekst uit mijn collecties. Alles is daar duidelijk geschilderd. Ja, er zijn alleen lichtgevende kleuren, maar ik denk dat ze in het massasegment de beste naklyuchniki produceren met verschillende lichten (reflector TIR) en voor elke smaak, van budget WORM tot pompeus titanium of stijlvol Lumintop mier.

– Waar is de goedkoopste manier om micro SD-kaarten te kopen op Ali– Een selectie van de beste opladers voor de 18650 Li-ion-batterij.– Kies een budgethoofdstuk met AliExpress– Beste goedkope zaklamp voor lange afstanden met Ali: Convoy C8+ “– Power banken voor alle gelegenheden: smartphones en laptops opladen.– Wat te kiezen uit campinglampen?– Kies een zaklamp