Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Klikken slepen – De beginnershandleiding voor het beheersen van het spel

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Klikken slepen – De beginnershandleiding voor het beheersen van het spel

Hoge klikken per seconde zijn een van de meest effectieve strategieën om sommige games te winnen. De spelers moesten dus creatief worden.

Laat me je erover vertellen sleep klik.

Deze techniek werd erg populair in Minecraft en Roblox, maar vond al snel toepassing in veel andere games.

Het beste deel: leren klikken is niet zo moeilijk als het lijkt.

Als je het onder de knie hebt, word je natuurlijk niet per se meteen een betere speler. Het vergt enige oefening.

Als je het eenmaal onder de knie hebt, zal dat ook zo zijn verbeter uw prestaties in talloze verschillende spellen. Niet alleen dat, het kan u ook helpen een aantal vervelende taken sneller uit te voeren.

Dus hoe doe je dat? En wat is een sleep-klik-muis?

We zullen alles in dit bericht behandelen.

Laten we meteen ter zake komen.

Wat is slepen?

Ik zal beginnen met de basis.

Dus wat is drag-click?

Het is precies hoe het klinkt. U beweegt uw vinger heen en weer met de muisknop. Deze kant op, jij zorgen voor meer klikken vanwege de wrijving tussen het oppervlak van het apparaat.

Deze wrijving ontstaat door de trillingen van de knop en het spel registreert dit met meer dan een klik.

Als het correct wordt gedaan, kan slepen met de muis u helpen bereik zelfs tot 32 klikken per seconde of CPS.

In de meeste spellen kunnen extra klikken u tal van voordelen opleveren.

In Minecraft kun je deze tactiek bijvoorbeeld gebruiken om meerdere blokken tegelijk te plaatsen. Dit kan handig zijn bij het werken aan grote gebouwen, bruggen en andere constructies.

Hoe sleep ik een klik?

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen dat klikken met de muis niet alleen maar je vinger over de knop sleept. Je muis en de band die je kiest spelen ook een rol.

Maar laten we stap voor stap gaan: hoe klik je?

De eerste stap is om de jouwe te beveiligen Muis is schoon. Controleer het oppervlak op zweet en stof en verwijder het indien u dit aantreft. Beide kunnen de wrijving beïnvloeden.

Bovendien moet je wel veeg je hand af om te voorkomen dat de vinger wegglijdt. Je hand moet ook droog zijn tijdens het slepen en klikken.

Als je vingers zweten tijdens het gamen, plak je tape op de sleutel. Soms werkt deze hack ook als je muis niet genoeg wrijving krijgt.

De volgende stap omvat Plaats uw hand op de muis zoals je normaal zou doen. Dit betekent dat uw duim aan de linkerkant ligt, terwijl uw ring- en pinkvinger deze vanaf de rechterkant ondersteunen. De wijs- en middelvinger gaan respectievelijk naar de linker- en rechtertoets.

Zodra je dat hebt gedaan, is het tijd om te klikken en te slepen.

Om dit te doen moet je Beweeg uw pols in een hoek en druk de knop naar beneden. Als u echter te hard duwt, zal de beweging niet effectief zijn. het is belangrijk dat klik zachtjes en schuif gewoon uw vinger naar het voorste gedeelte van de muis.

Afhankelijk van hoeveel CPS je wilt behalen, kun je een volledige zet doen of midden op de knop stoppen. Als je eenmaal weet hoe je lang moet slepen en klikken, wordt stoppen op een bepaald punt een tweede natuur.

Als je het echter voor de eerste keer doet, kan het een paar keer duren voordat je het onder de knie hebt.

Als je het goed doet, zou je een schurend geluid uit de muis moeten horen. U voelt ook een lichte trilling onder uw vinger.

U kunt verifiëren dat u de actie correct heeft uitgevoerd door een sleep-klik-test uit te voeren. Wanneer u de Click Counter-functie van RapidTable gebruikt, ziet u precies hoeveel klikken u in één beweging heeft gegenereerd.

Je kunt ook een game als Minecraft laden en zelf een drag-click-test doen. Ga gewoon naar de bouwmodus en probeer met deze techniek meerdere blokken tegelijk te plaatsen. Zorg ervoor dat je tijdens het bouwen beweegt, omdat je positionering de resterende ruimte kan beïnvloeden.

Het is belangrijk te vermelden dat de Een gemiddelde speler heeft een CPS van 6,51. Gebruik dit als basisstatistiek als u wilt vergelijken hoe uw CPS is verbeterd door slepen met één klik.

Natuurlijk heb je ook een goede sleep-klik-muis nodig, maar daarover later meer.

Voordelen

Nu u weet hoe u klikken moet slepen, kunt u alles leren over de voordelen.

Als je erover nadenkt, zijn de voordelen van trekken duidelijk. Je zult krijgen meer treffers of wat het spel ook vereist.

Laten we bijvoorbeeld (opnieuw) kijken naar Minecraft.

Stel je voor dat je een grote brug bouwt. Met de standaardaanpak kunt u blokken slechts één voor één plaatsen. Dankzij slepen en klikken kunt u echter meerdere stukken tegelijk plaatsen.

Je kunt ook zien wat YouTuber Intel Edits heeft bereikt bij het testen van het effect van CPS op PvP.

Uit de resultaten bleek dat meer klikken resulteren in extra treffers en minder terugslagschade. Houd er rekening mee dat dit project afhankelijk was van bots om hogere CPS te testen. Een menselijke speler kan mogelijk beter profiteren van extra klikken.

Nadelen

Zoals je misschien al geraden hebt, bestaat er geen perfecte oplossing.

Ten eerste hebben de meeste fabrikanten eigenlijk geen muizen voor dit doel gemaakt. Zelfs als je een goede muis hebt om te slepen en te klikken, werkt deze techniek nog steeds brengt hiervoor enig risico met zich mee.

Meestal gaat een muis van hoge kwaliteit langer mee dan een goedkope muis. Maar zelfs de dure opties zijn niet drag-click-veilig.

Bovendien, afhankelijk van het spel, Klikken en slepen kan als valsspelen worden beschouwd.

Sommige Minecraft-servers willen niet dat PvP-spelers enig concurrentievoordeel hebben ten opzichte van hun tegenstanders. Of ze willen gewoon niet het risico lopen dat iemand hacks en andere cheattools gebruikt die kunnen worden verward met slepen en klikken.

De lijst met servers die u kunt blokkeren vanwege het gebruik van deze techniek omvat: Hypixel, SaicoPVP, Mineplexenz.

Sommige verbieden niet noodzakelijkerwijs klikken via slepen, maar ze hanteren wel een strikt beleid tegen automatisch klikken. Ze bannen elke speler waarvan zij denken dat hij iets verdachts doet. En ze kunnen niet altijd onderscheid maken tussen deze twee technieken.

Het heeft geen zin om de beste sleep-klikmuis te kopen en te leren hoe je deze techniek kunt uitvoeren als je dat niet kunt.

Wanneer u een Minecraft-server kiest om op te spelen, controleer dan de bevolking, de bescherming tegen verdriet, de serverhostingprovider en vooral de regels.

De beste muizen voor muisklikken

Niet alle muizen ondersteunen klikken en slepen.

Bij sommige modellen is het onmogelijk om de wrijving te bereiken die nodig is om meerdere klikken te registreren. Je moet er een vinden die de druk van het trekken tijdens het klikken aankan. Anders zou je je muis naar een vroeg graf kunnen sturen.

Als u struikelt over het klikken op muisgidsen, moet u er extra voorzichtig mee zijn.

Welke muizen kunnen deze techniek aan en kunnen uw CPS effectief verhogen?

Hier zijn drie opmerkelijke opties:

Glorieus model O

Als je op internet aan het surfen bent op zoek naar de beste sleep-klik-muis, dan is het onmogelijk om hem niet tegen te komen Glorieus model O.

Deze lichtgewicht bedrade gamingmuis is ontworpen om aan te voelen als een draadloze muis. Bovendien heeft het een stevige honingraatschaal die je hand koel houdt.

Dit model is niet alleen licht van gewicht en ziet er mooi uit, maar is ook geweldig voor muisklikken. De matte versie biedt precies de juiste hoeveelheid wrijving die nodig is om een ​​hogere CPS te bereiken.

De glanzende optie is niet zo effectief en ik raad het niet aan voor deze truc.

ROCCAT Kone AIMO

Nog een kanshebber voor de beste muis voor muisklikken – ROCCAT Kone AIMO.

Het is ontworpen voor spelers die een hoge CPS nodig hebben. Zelfs als u de sleeptechniek niet gebruikt, verbetert u uw prestaties. Je kunt er ook de DPI mee wijzigen en knoppen gebruiken die standaardmuizen niet hebben.

Het goede nieuws is dat het ook kan worden gebruikt voor sleepklikken en een nog hogere CPS behaalt.

ROCCAT Kone AIMO is ook zeer duurzaam. Met 4,6 gram is hij echter ook aan de grotere kant, en er wordt extra duurzaamheid verwacht.

Redragon M711 Cobra

Redragon M711 Cobra is een relatief goedkope muis. Het is een populaire optie onder gamers. Het belangrijkste is dat het de clickersnelheidstest doorstaat bij gebruik van de sleeptechniek.

Door het matte handvat kun je de truc gemakkelijk toepassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere verschillende DPI’s.

Hoewel deze muis budgetvriendelijk is, ziet hij er niet zo uit. Het ontwerp bevat gloeiende LED’s die het een echte gaming-look geven. Ook de constructie is uitstekend.

Over het geheel genomen is de Redragon M711 Cobra een perfecte optie als u op zoek bent naar een drag-click-muis en geen fortuin wilt uitgeven.

Beste tape voor sleepklikken

Ik heb al gezegd dat tape je kan helpen effectief te klikken. Het is een goede zweetbarrière.

Maar wat is de beste tape voor drag-click?

Er zijn verschillende opties die u moet overwegen:

Siliconen griptape

Siliconen griptape is ontworpen om iets gemakkelijker toegankelijk te maken. Dit is precies wat u nodig heeft bij het slepen en klikken. Het is gemakkelijk te verkrijgen, en als u creatief aan de slag gaat, kunt u het zelfs aanpassen zodat het perfect bij uw muis past.

Het is iets duurder dan traditionele elektrische tape, maar ook effectiever.

Razer-tape

Razer is een grote vis in de gamingwereld. Het is dus geen verrassing dat de band een van de beste op de markt is. Met de Razer-tapeJe krijgt een veel betere grip.

Het enige nadeel van deze drag-click-tape is dat deze mogelijk niet zo effectief is op niet-Razer-modellen.

elektrische tape

Soms, elektrische tape kan een geweldige, eenvoudige oplossing zijn. Het is de goedkoopste optie en je kunt het bij elke bouwmarkt kopen.

Het is niet zo effectief als tape die speciaal is ontworpen voor gamingmuizen, en het ziet er ook niet zo goed uit.

Conclusie

Klik-slepen is een geweldige manier om uw CPS te verhogen. Je merkt direct een verbetering in je prestaties.

U kunt leren hoe u eenvoudig klikken kunt slepen, maar zorg ervoor dat u een geschikte muis kiest. Sommigen zijn eenvoudigweg niet bestand tegen de druk van deze technologie.

Als je eenmaal over het juiste gereedschap beschikt, hoef je alleen maar een beetje te oefenen en hebben je vijanden geen schijn van kans.

Mục lục