Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

KP lanceert “Super App” voor officiële diensten in de provincie

Let op: het volgende artikel zal je helpen: KP lanceert “Super App” voor officiële diensten in de provincie

Khyber Pakhtunkhwa (KP) minister van Wetenschap en Informatietechnologie, Atif Khan, kondigde aan dat in de nasleep van de digitalisering binnenkort een “KP Super App” zal worden gelanceerd voor het leveren van officiële diensten en andere informatie.

Volgens Atif Khan zou digitalisering niet alleen voor transparantie zorgen, maar mensen ook snelle toegang geven tot belangrijke diensten.

Hij maakte kennis met de vele functionaliteiten van de app. Volgens het ministerie zouden mensen de app kunnen gebruiken om collegegeld te storten en andere betalingen te doen. Minister van Wetenschap en Informatietechnologie Matiullah Jan en de algemeen directeur van de IT-raad waren ook aanwezig bij de bijeenkomst.

Bovendien zei Peshawar KP Atif Khan, minister van Voedsel, Wetenschap en Informatietechnologie en Jeugdzaken, dat de provinciale overheid ondanks de beperkte middelen tarwedistributieprogramma’s ter waarde van Rs35 miljard en het Insaf-rantsoenkaartprogramma ter waarde van Rs26 miljard heeft gesubsidieerd voor de inwoners van de provincie. geïntroduceerde provincie.

De minister kreeg te horen dat er in de eerste fase van het programma rantsoenkaarten zouden worden uitgegeven aan 350.000 gezinnen en dat de overige 650.000 de faciliteit in de tweede fase zouden krijgen.