Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Kun je HDHomeRun via een VPN uitvoeren?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Kunt u HDHomeRun via een VPN uitvoeren?

Of u HDHomeRun via een VPN kunt uitvoeren, hangt van een aantal factoren af, waaronder het type VPN dat u gebruikt en de router waarmee u verbinding maakt. Als u een PPTP- of L2TP VPN gebruikt, zou u HDHomeRun zonder problemen over de VPN moeten kunnen draaien. Als u echter een OpenVPN-server gebruikt, moet u mogelijk pakketdoorsturen op uw router inschakelen om HDHomeRun te laten werken.

Sluit uw tuner aan op uw router of netwerk met behulp van een door de fabrikant geleverde kabel. Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u dit via de mirror naar Chromecast casten. HDHomeRun is alleen beschikbaar voor degenen die televisie via satelliet ontvangen. Via een antenne ontvang je HD-uitzendingen. Er zijn geen apps beschikbaar om inhoud van internet te streamen via Roku, Apple TV, Chromecast of HDHomeRun. Als u een 802 in uw systeem heeft, is het mogelijk dat u een 802 heeft. Je kunt LIVE HD streamen via wifi als je een wifi-verbinding hebt.

Heeft Hdhomerun internet nodig?

Fotocredit: www.whattowatch.com

Als u de HDHomeRun-software niet gebruikt en alleen de live tv-links op my.hdhomerun.com gebruikt, zou u het internet niet nodig moeten hebben. U moet internettoegang hebben om de HDHomeRun-software volledig te laten functioneren.

Wanneer u uw computer loskoppelt, zoekt u naar HDHomeRun. Met internettoegang heeft u toegang tot de programmagids, pauzeren en terugspoelen en andere functies. Voor sommige van de meer geavanceerde functies, zoals DVR, programmagids van twee weken en hervatten van het afspelen, is een jaarabonnement vereist. Met HDHomeRun kunt u live tv-programma’s bekijken op uw favoriete apparaat, zelfs als u niet thuis bent. Daarom kunt u nog steeds uw lokale weerbericht en uw favoriete lokale zenders ontvangen, waar u ook bent. Het vereist een constante internetverbinding, dus houd daar ook rekening mee.

Heeft Hdhomerun een abonnement nodig?

HDHomeRun heeft nu een methode om deze shows rechtstreeks op te nemen met behulp van de bestaande apps. Dat is alles wat u nodig heeft, of u nu een pc, een NAS-box of een Nvidia Shield TV gebruikt: een mediaserver met een jaarabonnement van $ 35 op HDHomeRun DVR.

Kanalen-app voor Hdhomerun: advertenties overslaan

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft u, net als de meeste mensen, een tablet, een laptop, een smart-tv en in sommige gevallen een gameconsole in huis. Hoe zit het met die momenten waarop je slechts één programma op één apparaat wilt bekijken zonder tussen apps te hoeven schakelen? Met de Channels-app voor HDHomeRun op iOS en Apple TV kun je nu standaard opgenomen reclames dempen. Mensen die HDHomeRun-boxen hebben, zullen hiervan profiteren, omdat ze niet langer te maken krijgen met advertenties terwijl ze hun DVR-inhoud bekijken. Als uw Roku-apparaat Roku-firmwareversie 8.0 of hoger gebruikt, heeft u toegang tot uw HDHomeRun-tuner en DVR-inhoud met behulp van de HDHomeRun Roku-app. Je kunt altijd en overal je favoriete programma’s bekijken zonder tussen apps te schakelen.

Kan ik Hdhomerun onderweg bekijken?

Het is ontworpen voor iedereen. Deze HDTV is ideaal voor gebruik met al uw favoriete slimme apparaten (inclusief Android, iOS en Windows10).

Kijk live tv op elk apparaat met Silicondust Hdhomerun

Als u geen Windows 10-pc heeft, kunt u SiliconDust HDHomeRun-tunersoftware gebruiken om live tv te kijken op uw Mac of pc. Onze cloud-DVR kan ook worden gebruikt om live-tv maximaal 28 dagen op te slaan. Als je een Apple TV hebt, kun je daarop live tv kijken met de HDHomeRun-app. Daarnaast is er de HDHomeRun app beschikbaar voor je telefoon of tablet waarmee je live televisie kunt kijken. Met de Raspberry Pi Cloud DVR kun je tot 28 dagen live tv kijken.

Werkt Hdhomerun met kabel?

Digitale kabelkanalen zijn in de VS beschikbaar met een kabelCARD van alle grote kabelbedrijven zoals HDHomeRun PRIME. U kunt ook een antenne gebruiken om HDHomeRun-uitzendingen draadloos te ontvangen.

Hdhomerun Premium TV: de perfecte oplossing voor snoerknippers

Naast 45 live kabelkanalen kunt u een cloud-DVR krijgen die maximaal 50 programma’s tegelijk kan opnemen. Er zijn ook apps waarmee je vanaf elk apparaat waartoe je toegang hebt toegang hebt tot je opnamen. Met HDHomeRun Premium TV kunt u kijken wat u maar wilt, wanneer u maar wilt, of u nu een sportfan bent, een filmliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een goed programma om bij te houden. U kunt HDHomeRun Premium TV zelf gratis uitproberen door vandaag nog onze website te bezoeken.

Hoe vind ik mijn Hdhomerun IP?

Voordat u HDHomeRun kunt gaan gebruiken, moet u eerst het IP-adres van uw HDHomeRun-tuner vinden door naar http://my.hdhomerun.com te gaan en de URL te kopiëren. Een afspeelprobleem kan worden geïdentificeerd door het kanaalnummer van het kanaal te bepalen.

Hoe kan ik TVHeadend het IP-adres van het apparaat vertellen? Kan iemand mij een hint geven? Het nummer B is ongeveer vier jaar geleden toegevoegd om HDHomerun IP te helpen configureren. Ik heb een client-VPN gebruikt om verbinding te maken met het netwerk waar de HDHomerun op de TVHeadend-machine draait. De mogelijkheid om rechtstreeks toegang te krijgen tot de website is afhankelijk van uw VPN-configuratie. Als het is ingesteld als VPN, moet je een route instellen naar dat netwerk of specifiek apparaat, afhankelijk van of het zich nog steeds op een apart subnet bevindt.

Hoe maak ik verbinding met mijn Hdhomerun?

Om de HDHomeRun op uw netwerk of thuisrouter aan te sluiten, gebruikt u een netwerkkabel van de fabrikant. Als alternatief kunt u de meegeleverde netwerkkabel gebruiken om rechtstreeks verbinding te maken met een pc of laptop. De kabel hoeft niet gekruist te worden. De HDHomeRun-installatie wordt automatisch geactiveerd wanneer de HDHomeRun-apparaten zich op het netwerk bevinden.

Hoe kan ik Hdhomerun opnieuw scannen?

Nadat u op de knop “Kanalen detecteren” hebt geklikt, wordt de zoekopdracht voltooid. Naast het scannen van kanalen aan het begin van de uitvoering, voert HDHomeRun tijdens de uitvoering periodieke updates uit om ervoor te zorgen dat nieuwe kanalen worden gedetecteerd. Tijdens het scannen kunt u mogelijk een tuner selecteren die meer dan één tv-standaard ondersteunt.

Wat is er met mijn Hdhomerun gebeurd?

Het my.hdhomerun.com-detectiescript voor HDHomeRun-apparaten en DVR-installatie is niet langer beschikbaar vanwege de recente Chrome-update. Dit heeft gevolgen voor een aantal andere browsers, waaronder Edge, die is gebaseerd op de Chrome-rendering-engine.

Waarom werkt Hdhomerun niet?

Zoek naar een andere netwerkkabel en poort op uw switch/router. Als uw netwerk-LED groen is, heeft de HDHomeRun een adres. Als u een draadloze verbinding op uw pc gebruikt, zorg er dan voor dat u verbonden bent met het primaire netwerk (u wordt niet geblokkeerd door gastnetwerken).

Hdhomerun Prime VPN

Een HDHomeRun Prime VPN is een dienst waarmee u verbinding kunt maken met een Virtual Private Network (VPN), zodat u beveiligde HDTV-inhoud live kunt bekijken op uw computer, telefoon of tablet. Een HDHomeRun Prime VPN codeert uw verkeer en leidt het via een server op een andere locatie, zodat uw ISP niet kan zien wat u doet en uw verbinding niet kan vertragen. Hierdoor kunt u overal ter wereld HDTV-inhoud bekijken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw internetprovider.

Hdhomerun via Openvpn

Een HDHomeRun is een apparaat waarmee je televisie kunt kijken via een netwerk. Het OpenVPN-protocol is een manier om veilig verbinding te maken met een netwerk. Wanneer u deze twee technologieën combineert, kunt u tv kijken via een beveiligde privéverbinding. Dit is ideaal voor mensen die hun kijkgedrag privé willen houden of toegang willen krijgen tot inhoud die alleen op bepaalde locaties beschikbaar is.

Omdat HDHomeRun UPnP (SSDP Multicast) ondersteunt, wordt ervan verwacht dat u zich op hetzelfde lokale netwerk (LAN) bevindt om te kunnen functioneren. Het was mijn idee om aan beide kanten van de grens pfSense-routers op te zetten. In dit geval zou het hoofdgebouw de OpenVPN-server zijn, DynDNS de client en het huisje de client.

Hdhomerun-toegang via internet

HDHomeRun is een tv-tuner voor computers. Hiermee kunt u overal ter wereld tv kijken op uw computer. HDHomeRun Connect is het instapmodel waarmee je op maximaal twee apparaten tegelijk tv kunt kijken. Met HDHomeRun Extend kunt u op maximaal zes apparaten tegelijkertijd tv kijken, en het heeft ook een ingebouwde DVR zodat u uw favoriete programma’s kunt opnemen.

Hdhomerun-tuner

Een HDHomeRun-tuner is een type tv-tuner waarmee u HDTV-kanalen op uw computer of andere apparaten kunt bekijken. Het wordt aangesloten op uw thuisnetwerk en kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan apparaten, waaronder computers, tablets, smartphones en gameconsoles.

De Hdhomerun: de perfecte oplossing voor uw live tv-behoeften

De HDHomeRun-functie van dit home entertainment-systeem geeft u toegang tot een groot aantal live tv-kanalen, waardoor het een ideale oplossing is om meer tv-kanalen toe te voegen aan uw home entertainment-systeem. Naast 45 live kabelkanalen kunt u lokale tv-programma’s bekijken vanaf uw lokale zenders. Het resultaat is dat u, waar u ook bent in het land, al uw favoriete lokale programma’s kunt bekijken. Bovendien heeft u, als onderdeel van de HDHomeRun Premium TV-service, toegang tot een uitgebreide bibliotheek met premium-inhoud zoals ESPN, HGTV, FX, AMC en vele andere kanalen. De HDHomeRun is een uitstekende keuze voor elk type kijker, of u nu de voorkeur geeft aan sport, films of gewoon tv-programma’s kijkt.