Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Laadt Pokémon Go eindeloos op? Hier leest u hoe u het probleem kunt oplossen

Het feit dat Pokémon Go een spel is dat al een tijdje uit is, maakt het niet immuun voor de problemen die het met zich mee kan brengen. Het punt is dat we ons er allemaal van bewust zijn dat deze applicatie veel obstakels kent en dat we deze niet op bevredigende wijze kunnen uitvoeren. Dit is het geval Pokemon Go laadt oneindig op. Lees dit artikel verder, zodat je weet hoe je dit probleem kunt oplossen en in de toekomst zonder dit ongemak van het spel kunt genieten.

Redenen waarom Pokémon Go blijft opladen

De meest voorkomende oorzaak van het opladen van Pokémon Go is een onjuiste installatie van de applicatie. Veel spelers konden het niet rechtstreeks downloaden vanuit de Google Play Store.

Door de APK te moeten downloaden, hielden ze geen rekening met de minimale vereisten voor een goede werking op hun apparaten.

Integendeel, jij bent een van degenen die Pokémon Go vanuit de Play Store heeft geïnstalleerd, maar je hebt hetzelfde probleem. Dit kan gebeuren als gevolg van een recente update van de applicatie die niet compatibel is met het mobiele apparaat dat u gebruikt.

Hoe los ik het probleem van oneindige Pokémon Go op?

Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat uw mobiele telefoon voldoet aan de minimale vereisten van de applicatie. Dit omvat de processor, sensoren en een grote hoeveelheid ruimte in uw RAM.

Als uw mobiele telefoon niet compatibel is met de applicatie, hebben we helaas geen goede hoop.

Je moet aan alle vereisten voldoen om Pokémon Go correct te laten werken. Probeer uw telefoon sneller te maken en de applicatie opnieuw uit te voeren, maar we kunnen er niet zeker van zijn dat deze werkt.

Als uw mobiel echter aan alle vereisten van de applicatie voldoet en het probleem zich blijft voordoen, volgt u de onderstaande instructies om het probleem op te lossen:

  • Zoek naar “Pokémon Go” met behulp van Applicatiebeheer.
  • Wis gegevens en gamecache.
  • Verwijder de applicatie.
  • Start uw telefoon opnieuw op
  • Download “Pokémon Go” uit de Google Play Store.

Pokémon Go laadt ook op volgens de voorgaande instructies

Als je Pokémon Go hebt gedownload van de Google Play Storein een apparaat dat aan alle of tenminste de minimale eisen voldoet en toch oplaadt; De gyroscoop is mogelijk uitgeschakeld op uw apparaat.

Schakel het in en open de applicatie opnieuw om deze soepel te laten werken.

Mục lục