Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lanceringsdatum van de Samsung Galaxy M30s India bevestigd door een teaser van Amazon

Lancering van de Samsung Galaxy M30s India bevestigd

Hoofdzaken

  • Volgens de Samsung Galaxy M30-pagina één op Amazon India wordt de smartphone op 18 september om 12.00 uur IST gelanceerd
  • De lancering zou naar verwachting live worden gestreamd op de website van Amazon India en op de Samsung India Newsroom

Het is geen geheim dat Samsung werkt aan een nieuwe M-serie smartphone voor de Indiase markt. De smartphone, die de Galaxy M30s wordt genoemd, zal op 18 september op de Indiase markt worden gelanceerd. De speciale microsite voor de Galaxy M30s is al live gegaan op Amazon India. De microsite onthult een aantal specificaties voor de komende smartphone uit de M-serie, waaronder ontwerp, batterijcapaciteit en onthult ook de opstelling van de drievoudige achteruitrijcamera.

Volgens de Samsung Galaxy M30-pagina één op Amazon India wordt de smartphone op 18 september om 12.00 uur gelanceerd [IST] op de markt gebracht. De lancering zal naar verwachting plaatsvinden via een livestream op de website van Amazon India en op de Samsung India Newsroom.

Het gerucht ging al dat de smartphone zou worden geleverd met een 48-megapixelsensor en nu is het laatste lek van IANS, de Galaxy M30s-smartphone, geprijsd tussen Rs 15.000 en Rs 20.000.

Het rapport vermeldt ook dat de Galaxy M30s een enorme batterij van 6000 mAh zal hebben. Eerder werd gemeld dat het zou worden geleverd met een batterij van 5000 mAh. Samsung heeft nog geen lekken of nieuws over de Galaxy M30s bevestigd. De verwachting is dat de smartphone ook zal worden geleverd met een Exynos-chipset, die vanaf nu elke Galaxy M-smartphone van stroom zal voorzien.

In andere rapporten krijgen de nieuwste Galaxy M30s een vierkante cameramodule, wat een primeur is voor Samsungs portfolio. De vierkante cameramodule heeft een drielenssysteem met een extra flitser. Ook zit er aan de achterkant een vingerafdrukscanner, waardoor er geen vingerafdruksensor in het display zit.

De hoofdcamera op de Galaxy M30s zal een 48 megapixel-shooter zijn van de 13 megapixel Galaxy M30. De grotere module herbergt nu de LED-flitser en de andere twee camera’s zijn ultragroothoek- en dieptesensoren, vergelijkbaar met de M30.