Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lange video’s e-mailen naar iPhone- en Android-apparaten

Met een geweldige camera is de iPhone perfect voor het opnemen van video’s. Wanneer evenementen of speciale evenementen dit vereisen, leggen we doorgaans meer video’s vast dan aangeklikte afbeeldingen. Je hebt een lange video opgenomen over deze bijzondere gebeurtenis en wilt deze delen met je vrienden en familie. U ontvangt echter een bericht waarin u wordt gevraagd de video in te korten. Er zitten veel speciale momenten in de video en je wilt deze echt niet knippen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je lange video te delen zonder dat je deze hoeft in te korten.

Wat is de iPhone-limiet voor het verzenden van video’s?

Video’s kunnen via iPhone worden gedeeld via e-mail of sms. iMessage heeft een capaciteit van 100MB per bericht, terwijl je met Mail bijlagen kunt versturen met een maximale grootte van 20MB.

De nieuwste iPhone wordt geleverd met 4K-video-opname of ondersteuning die slechts 1 minuut video-opname tot 400 MB mogelijk maakt. Video’s die zijn opgenomen in HD en 720p zorgen binnen enkele minuten voor geweldige video’s.

Hoe lange video’s van iPhone naar iPhone en Apple het apparaat te verzenden

Met AirDrop kunt u eenvoudig lange video’s delen vanaf uw iPhone of een ander Apple-apparaat bij u in de buurt. De AirDrop-app moet worden geïnstalleerd op een iOS- of macOS-apparaat waarop deze wordt gedeeld.

    Het apparaat dat u gebruikt om de video te delen, moet zich in de buurt van uw telefoon bevinden. Het apparaat moet worden geconfigureerd om AirDrop-bestanden te accepteren als de overdracht mislukt.

iOS-apparaten: Ga naar Instellingen > Algemeen > AirDrop en tik op Alleen contacten of Alles. MacOS-apparaat: Zoek naar AirDrop in Spotlight of open de app in Finder. Wanneer de app wordt geopend, klikt u op Toestaan ​​zodat ik deze kan vinden. Klik nu op Alleen contactpersonen of Alles.

    Ga naar Foto’s op het apparaat waarvan je de video wilt delen. Zoek de video die je wilt verzenden en klik op het deelpictogram. U wordt gevraagd om een ​​deelvenster waarin het AirDrop-pictogram en een lijst met beschikbare deelapparaten worden weergegeven. Klik op het AirDrop-pictogram als u niet wilt dat het ontvangende apparaat automatisch verschijnt. Het verschijnt binnen een paar seconden. Raak het apparaat aan waarmee u lange video’s wilt delen. Hiermee wordt de overdracht gestart. Als de video te lang is, kan het enige tijd duren, maar probeer de twee apparaten zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Je weet dat de overdracht voltooid is wanneer de video verschijnt in de Foto’s-app op het ontvangende apparaat. MacOS-gebruikers kunnen het vinden als download.

Hoe lange video’s van iPhone naar Android te verzenden

Als je grotere videobestanden van 5 MB of meer wilt delen, kun je apps van derden zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive gebruiken om video’s te delen. Zo deel je video’s met vrienden die Android gebruiken. Na het opslaan in de opgegeven applicatie kan de link worden gedeeld in e-mails, berichten, WhatsApp en andere chatplatforms. Laten we u een voorbeeld laten zien met GoogleDrive:

    Download GoogleDrive vanuit uw iOS App Store. Open de app en gebruik ID Gmail gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Als u een nieuwe gebruiker bent, kunt u een ID aanmaken. Het proces is vrij eenvoudig. Klik gewoon op de optie als nieuwe gebruiker en volg de instructies om een ​​nieuwe gebruiker aan te maken. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar het gedeelte Mijn schijf. Er staat een plusteken (+) in de rechteronderhoek. Klik op deze pagina. Tik op Uploaden. Tik op Foto’s en video’s. Je krijgt een lijst met albums met verschillende namen waarin je op video’s moet klikken. Zoek de video die je wilt delen en tik op Uploaden. Wanneer het uploaden is voltooid, klikt u op Menu of 3 op een regel horizontaal naast ‘Mijn schijf’ en klikt u op ‘Recent’ in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Je vindt de video die je zojuist hebt geüpload net boven de lijst Recent. Tik op de 3 stippen naast de video om de optie Link kopiëren te starten: Je kunt deze link op verschillende manieren delen met al je vrienden, zoals hierboven vermeld.

Nu heb je stappen om lange video’s vanaf je iPhone te delen zonder ze te hoeven bijsnijden.