Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Leaker beweert dat de volgende generatie iPhone SE het ontwerp van de iPhone XR heeft overgenomen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Leaker beweert dat de volgende generatie iPhone SE het ontwerp van de iPhone XR overneemt

Er wordt veel gespeculeerd over de aankomende iPhone SE. In dit verband zei de beroemde ‘leacker’ Jon Prosser dat de volgende generatie iPhone SE hetzelfde ontwerp zal hebben als de iPhone XR. In de nieuwste aflevering van de Geared Up-podcast met Andru Edwards en Jon Rettinger beweert Prosser:

Voor zover ik weet – en ik denk niet dat ik dit ooit publiekelijk heb gezegd – is de iPhone SE 4 identiek aan de iPhone XR.

Leaker beweert dat de volgende generatie iPhone SE het ontwerp van de iPhone XR heeft overgenomen

In tegenstelling tot de andere iPhones van Apple heeft de huidige iPhone SE van de derde generatie, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd en gemodelleerd naar de iPhone 8 en zijn voorganger, nog steeds aanzienlijke schermranden aan de boven- en onderkant. Bovendien gebruiken alle andere iPhones al Face ID, dus een hypothetische overgang naar het iPhone XR-ontwerp zou het einde van de Home-knop betekenen.

De iPhone XR, die niet langer verkrijgbaar is in Apple Stores, heeft een 6,1-inch LCD-scherm, maar de iPhone SE heeft een 4,7-inch scherm; De aanpassing zou dus ook resulteren in een groter schermformaat voor Apple’s goedkoopste iPhone.

Het enige andere geloofwaardige gerucht over de nieuwe iPhone SE komt van display-industrieanalist Ross Young, die zichzelf heeft gevestigd als een gerenommeerde bron van informatie over toekomstige Apple-producten.

Volgens Young is Apple van plan om al in 2023 een iPhone SE van de vierde generatie met een groter 5,7-inch display op de markt te brengen. Hij specificeerde echter niet of een dergelijk apparaat de homeknop, de boven- en onderrand zou bevatten, of een ingekeept scherm met Face ID zou gebruiken.

Uitchecken? Apple vraagt ​​aanvullende ‘reality’-handelsmerken aan voor AR-headsets