Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Leer de betekenis van termen als Nerfear en anderen in Clash Royale

Als je op zoek bent naar een van de games die al jaren in de schijnwerpers staat onder iOS- en Android-gebruikers, dan is het Clash Royale. Van de kleinste tot de grootste bereikt hij in hem een ​​symbool van totaal vermaak en afleiding; Het komt echter vaak voor dat je na het starten en zelfs na het spelen bepaalde termen die veel voorkomen bij gebruikers nog steeds niet kent. Hier leggen we de betekenis van enkele ervan uit.

Doelspel

Eén van de belangrijkste die je moet weten. De metagame verwijst naar de beste tactiek of de meest efficiënte. Dat zijn de combinaties die je in je deck moet hebben om een ​​winnend spel in het spel te garanderen. Het is raadzaam om de kaartupdates en het algemene doel van het spel te kennen. Dit zal je helpen te weten wat de beste bewegingen zijn die je kunt maken en ook hoe je jezelf daartegen kunt verdedigen.

Nerfear

Misschien wel een van de meest voorkomende. Deze term wordt gebruikt wanneer de waarden van een kaart worden verlaagd. Of, als u dat wenst, worden uw vaardigheden verminderd. Dus als de statistieken van aanval, levensduur, etc. van een kaart zijn verminderd, wordt er gezegd dat de kaart is generfed.

Buff

Clash Royale Nerfear

Eigenlijk is het het tegenovergestelde van Nerfear. Wanneer de niveaus en statistieken van een kaart worden verhoogd, betekent dit dat deze is opgeblazen. Daarom kan een kaart een groter bereik of grotere aanval hebben en daardoor een beter resultaat opleveren bij gebruik. Dit soort wijzigingen worden maandelijks door de Supercell-ontwikkelaars aangebracht met betrekking tot hun balansverbeteringen.

Bedrogen

Wanneer wordt gezegd dat een brief wordt onderzocht of wordt onderzocht, betekent dit dat deze een aanzienlijk verschil of voordeel heeft ten opzichte van de andere. De term kan worden gebruikt in verwijzing naar een kaart of personage dat superieure eigenschappen vertoont ten opzichte van een andere persoon.

balie

Doelman Royale

In Clash Royale is dit een van de meest gebruikte termen. En sen verwijst naar het selecteren van de beste kaarten die tegen anderen werken. Dat wil zeggen, als in ons kaartspel met een prinses een teller een koffer zou zijn. Aan de andere kant zou voor Valkyrie de groep volgelingen de beste tegenaanval zijn.

Of het nu Nerfear, Buffear of anderen zijn, we hopen dat deze basisvoorwaarden van Clash Royale nuttig voor je waren toen je aan het spel begon of vorderde.