Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Leer hoe u verwijderde WhatsApp-berichten kunt lezen

Meer dan één kent de situatie: je ontvangt een WhatsApp-melding, je opent het chatvenster om de inhoud te kennen en je vindt het briefje van “Dit bericht is verwijderd”. Als je wilt weten wat je hebt gemist, Er is een gemakkelijke manier om die verwijderde berichten te herstellen van de koeriersdienst.

warm Het is de naam van de applicatie die voorkomt dat je een bericht, foto, video of audiobestand mist dat je WhatsApp-contactpersoon heeft verwijderd uit het gesprek dat ze voerden. De app is gratis en te vinden op Google Play. Het is zo handig en efficiënt dat het vijf sterren kreeg in de winkel.

Houd er rekening mee dat u, om de verwijderde berichten te kunnen lezen, warm U moet ze eerst openen om ze op te slaan. Dit gaat gepaard met een bepaald veiligheidsrisico. Een die velen worden aangemoedigd om te gebruiken, aangezien de applicatie 5 miljard downloads heeft.

Downloaden | Android

Hier ziet u hoe Warm verwijderde WhatsApp-berichten leest

Zoals bij alle toepassingen warm vraagt ​​bepaalde machtigingen wanneer geïnstalleerd op uw Android-apparaat. Dit zijn noodzakelijke toegangen omdat u toegang tot de opslagruimte van uw mobiele telefoon nodig heeft om te kunnen werken. De applicatie moet het doen Gebruik van meldingsgeschiedenis vanaf de telefoon

Eenmaal actief werkt de applicatie op de achtergrond. Ook merk je niet dat je WhatsApp-berichten aan het registreren bent. Als een van uw contacten een bericht verwijdert dat ik u stuur, hoeft u het alleen maar te openen warm zodat het een vergelijking maakt met de kopie die ik bewaar. Het toont u onmiddellijk het bericht dat uit het gesprek is verwijderd.

Er is één punt om te onthouden over verwijderde foto’s, video’s en audio. De applicatie heeft dit nodig Schakel de automatische downloadoptie in WhatsApp in. Ook dat het chatvenster open is wanneer deze inhoud binnenkomt. Op die manier verliest u de toegang daartoe niet, zelfs als uw contactpersoon spijt heeft van wat ik stuur.

Het goede ding warm Naast het lezen van de verwijderde WhatsApp-berichten, kan dat ook Converteer spraakberichten naar MP3-bestanden Je kunt ze dus op elke speler beluisteren.

Als je dacht dat het alleen voor WhatsApp werkt, heb je het mis

verwijderde berichten

Zoals je weet is de optie om berichten in een gesprek te verwijderen ook beschikbaar in Facebook messenger En telegram. Als je dat dacht warm Het werkte alleen met WhatsApp, je had het mis. De applicatie werkt voor alle applicaties die u op uw mobiele telefoon heeft geïnstalleerd.

Zoals we eerder zeiden Warm ofMet de meldingsgeschiedenis van uw mobiele telefoon ziet u echter pop-ups waarmee u de berichten kunt lezen voordat u het sociale netwerk opent. Net als WhatsApp, lMet de app kun je probleemloos verwijderde berichten van Telegram en Facebook Messenger lezen.

Vanaf Android versie 5 kun je installeren warm op uw mobiele apparaat Het beslaat in totaal 11 m, bijna niets. Vanwege zijn functie is installatie op de SD-kaart niet mogelijk.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Opmerkingen