Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lees al het nieuws over de iPad

Met het nieuwe iPadOS mikt Apple op een compleet vernieuwd systeem om de bruikbaarheid van je iPad te verbeteren

IpadOS is ontwikkeld op basis van iOS 13 en aangekondigd op WWDC 2019 (Wereldontwikkelaarsconferentie) van Appel om een ​​onafhankelijker besturingssysteem te worden voor merktablets. De iPadOS brengt een volledig opnieuw gedefinieerd systeem met nieuwe functies die specifiek zijn toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren.

De iPadOS Het is herwerkt om te profiteren van de schermgrootte (bijvoorbeeld een aangepast startmenu). Het lijkt meer op een computer en kan beter worden aangepast aan de bruikbaarheid van het scherm met mogelijkheden voor multitasking en toepassingsdistributie.

In deze tekst scheiden we alles wat u moet weten over de bètadetails en belangrijkste functies van het nieuwe besturingssysteem Appel.

Nieuw startscherm

Nu is er een nieuw startschermthema dat specifiek is voor iPadOS

Door het scheiden van de iPadOS van iOS 13de Appel Het was volledig vrij om alle wijzigingen aan te brengen die nodig waren om het systeem aan te passen en aan de eisen te laten voldoen iPad vereist. Een van die veranderingen is dat er nu een speciaal thema voor het startscherm is iPad.

Nu nemen pictogrammen op het startscherm van de tablet minder ruimte in beslag, zodat u meer items op het scherm kunt houden. Als schermrotatie is ingeschakeld, zijn de pictogrammen bovendien niet rommelig en behouden ze dezelfde lay-out als voorheen.

De widgets, die aanpasbaar zijn, hebben ruimte gewonnen in huis zonder applicaties te hinderen. In zowel de liggende als de staande modus blijven ze toegankelijk en gedetailleerder weergegeven.

Multitasking-updates

De Split View-modus legt grote nadruk op het multitasking-gedeelte van de nieuwe iPads

Er moeten meerdere vensters geopend zijn op een apparaat iOS een functie is al beschikbaar voor zakelijke apparaten. In iPadOSde Appel Er zijn verbeteringen aangebracht om deze functies nog toegankelijker te maken.

De multitasking-interfaces Gesplitste weergave En Schuif over Ondersteuning voor meerdere vensters van dezelfde applicatie, b.v. B. twee ramen van safari Naast elkaar of open twee documenten van de Pagina’s onmiddelijk. Dit alles maakt de functie dichterbij en intuïtiever dan in de MacBook.

Slide Over werkt als een MacBookDe Schuif over werkt zoals op de MacBook

Multitasking wordt door het apparaat zeer serieus genomen, omdat het ook mogelijk is om twee e-mails tegelijkertijd te gebruiken. Dit zorgt voor meer gemak voor gebruikers die meerdere accounts hebben en gedurende de dag een betere controle tussen hen willen.

Het systeem heeft weer een nieuwe functie aangeroepen Exposé-app. Deze functie wordt geactiveerd door het pictogram van een app ingedrukt te houden, zodat u alle geopende vensters voor die specifieke app kunt bekijken. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om met een tikje met je vinger tussen applicaties te wisselen. Hierdoor kunt u alle geopende applicaties zien en schakelen tussen taken.

appel potlood

De Apple Pencil is nog beter geïntegreerd in de nieuwe iPadDe Apple Pencil is nog beter geïntegreerd in de nieuwe iPad

Met de iPadOSde appel potlood is meer geïntegreerd met iPadvoornamelijk via nieuwe opmaaktools die beschikbaar zijn in het hele besturingssysteem.

Hele webpagina’s, documenten of e-mails kunnen nu worden bewerkt om aantekeningen te maken opmaak. doorgeven van de appel potlood Vanuit de hoek van het scherm kun je bronnen slepen en een schermdump maken die kan worden opgeslagen als PDF met de gemaakte aantekeningen.

Dankzij verbeteringen in de optimalisatie van appel potloodDe latentie is gedaald van 20 milliseconden naar slechts 9 milliseconden, wat zorgt voor een veel snellere respons dan voorheen.

Ondersteuning voor USB en geheugenkaart

iPadOS herkent nu een USB-drive-verbinding De iPadOS herkent nu de aansluiting van een usb-stick

De iPadOS Wordt geleverd met de optie om de aansluiting van een USB-stick of kaartlezer te detecteren SD van iPadMaakt gegevensbeheer tussen intern geheugen en externe schijf mogelijk. De functie maakt het ook mogelijk om direct op te slaan iCloudevenals standaardfuncties zoals de opmaakroteer of maak PDF’s.

Er is ook goed nieuws voor zulke fotografen iPadOS Hierdoor kunnen camera’s worden aangesloten iPaden kan afbeeldingen rechtstreeks importeren in bewerkingstoepassingen zoals lichte kamerBijvoorbeeld.

Desktopkwaliteit voor een tablet

Een Apple brengt nog eens 30 sneltoetsen naar de versieEen Apple brengt nog eens 30 toetscombinaties naar de nieuwe systeemversie

De safari Laadt nu automatisch desktopversies van websites die correct zijn geschaald naar het apparaatscherm en zijn geoptimaliseerd voor aanraking. Dit betekent dat gebruikers van iPads zijn niet langer verplicht om mobiele versies van websites te uploaden met een consistente gebruikservaring safari vergelijkbaar met een computer.

De nieuwe browserversie werkt met webapplicaties zoals Google documentende Plaats en de WordPresszodat gebruikers dezelfde functies kunnen uitvoeren die ze gewend zijn in een Mac. De gelijkenis wordt nog groter omdat er 30 sneltoetsen zijn voor de versie van iPadOS.

Voor het eerst kan een USB-muis worden aangesloten op een iPadVoor het eerst kan een USB-muis worden aangesloten op een iPad

Voor het eerst kan een USB-muis worden aangesloten op een iPad. Hoewel muisondersteuning geen standaardfunctie is, is muisondersteuning als optie beschikbaar. Ondersteunende Touch in de instellingen voor apparaattoegang iOS.

Gebaar tekstbewerking

De nieuwe bewegingsherkenning maakt het bewerken van tekst eenvoudigerDe nieuwe bewegingsherkenning maakt het bewerken van tekst gemakkelijker

Het systeem beschikt over een nieuwe en opnieuw gedefinieerde bewegingsherkenning die het bewerken van tekst eenvoudiger maakt. Om door lange documenten en webpagina’s te bladeren, kunt u de schuifbalk ingedrukt houden en deze omhoog of omlaag slepen. U kunt nu tekst selecteren door er met uw vinger overheen te slepen.

En de mogelijkheden nemen toe, aangezien u ook kunt dubbeltikken op een woord, driemaal tikken op een hele zin of vier keer tikken op een hele alinea. Dubbeltikken selecteert items zoals telefoonnummers, e-mailadressen en adressen, afhankelijk van waar u actief bent. Het slepen van de cursor is nu gemakkelijker als u deze gewoon met uw vinger selecteert, een functie die niet is toegestaan iOS 12.

Om het typen nog makkelijker te maken iPadde Appel Een nieuw zwevend toetsenbord toegevoegd waarmee je met één hand kunt typen. Dus wanneer u uw vingers over het toetsenbord schuift, worden de letters gecontroleerd die de vinger vasthield en kunt u soortgelijke gebaren typen Android. Het systeem ondersteunt de nieuwe op swipe gebaseerde invoerfunctie. SnelPath van Appel.

Zijspan met macOS Catalina

iPadOS: lees al het laatste iPad 7-nieuws

Door de integratie met de macOS Catalinade iPad kan worden gebruikt als een secundaire monitor voor de MacBookdoor het notebookscherm te vergroten of te spiegelen. Met deze functie kunnen applicaties zoals Photoshop of de illustrator direct in te gebruiken iPadstaat zelfs het gebruik van toe appel potlood.

Naast het gebruik als pen voor tekeningen of aantekeningen, is de appel potlood Het kan ook worden gebruikt als muis voor aanwijzen en klikken. PDF-bewerking gaat gewoon door en wijzigingen kunnen in realtime worden bekeken MacBook of maak een schets in iPad en overgebracht naar de notebook.

Meer functies met het nieuwe iPadOS

  • Donkere modus: De langverwachte modus waarin applicaties met een donkere achtergrond worden geïntegreerd iOS 13zal aanwezig zijn in het nieuwe systeem;
  • De app Foto’s is vernieuwd: Met verschillende functies voor het bewerken en bekijken van foto’s is de app slimmer geworden en kan hij je de beste foto’s laten zien die per dag, maand en zelfs jaar zijn geselecteerd.
  • Meerdere login Apple ID: voorheen was het alleen mogelijk om een ​​account van te hebben AppleID op het apparaat. Met deze nieuwe functie kunnen andere gebruikers hun accounts gebruiken voor iPad van andere mensen;
  • ARkit 3: Augmented Reality is een nieuwe manier om technologie te gebruiken die de manier verandert waarop u werkt, leert, speelt en contact maakt met bijna alles om u heen. Met de ARkit 3 Met augmented reality op apparaten kunnen veel mogelijkheden worden verkend.
  • occlusie van mensen: Hiermee kunnen uw augmented reality-objecten voor en achter mensen in de echte wereld passeren.
  • meersporen: Voor muzikanten is er een verbeterde hub voor het bewerken van meerdere muziekkanalen, waarmee je je eigen composities kunt maken, instrumenten kunt aansluiten en alle audiotracks kunt ordenen.
  • Aangepaste memoji in Berichten-app: Je eigen gezicht maken met emoji-gezichten is heel eenvoudig iOS 13. Met deze nieuwe functie kunnen nieuwe aangepaste emoji’s niet alleen via berichten maar ook via e-mail worden verzonden.

compatibiliteit

Een Apple bevestigde dat modellen van de iPad Air2 ontvangt de update van iPadOSzodra het dit jaar uitkomt. Daar zijn geen updates voor iPad Lucht origineel iPad Mini2 en de iPad Mini3.

De iPadOS zal ergens in september tegelijk verschijnen iOS 13Gebruikers hoeven echter niet te wachten met het testen van het besturingssysteem. Het is nu beschikbaar om te downloaden in de bètaversie van Apple.

Apparaten die iPadOS ontvangen

Voor degenen die niet willen wachten tot de tweede helft om kennis te maken met het nieuwe besturingssysteem, het is al open in bèta bij Apple en gebruikers kunnen het hunne gebruiken feedback voor het bedrijf.