Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lenovo IdeaCentre A540, alles-in-één computer met een minimalistisch ontwerp

Elegant en minimalistisch. Dat is dat Lenovo IdeaCentre A540. Een alles-in-één computer met een ontwerp dat vanaf het begin de aandacht trekt. Het Aziatische bedrijf wilde dat alles op een cipres leek. Maar er is nog veel meer te zeggen over dit team. Het zal beschikbaar zijn in twee schermconfiguraties, 24 en 27 inch. In beide gevallen met de mogelijkheid om een ​​9e generatie Intel Core i7 processor te integreren. Bovendien worden de prestaties verbeterd door een AMD Radeon RX 540X of 560X grafische kaart (zoals in het 24- of 27-inch model). Om hem in de winkels te zien, hoef je niet lang te wachten, want ze komen in september uit. De Lenovo IdeaCentre A540 prijzen Ze variëren van 800 euro voor jouw 24 inch model tot 1.000 euro voor het 27 inch model. Wij leggen u de belangrijkste kenmerken ervan uit.

Het lijdt geen twijfel dat de Lenovo IdeaCentre A540 een opvallende computer is. Zo minimalistisch ontwerp heeft tot doel het uiterlijk van een cipres te imiteren. Praktisch gezien is het een alles-in-één apparaat dat weinig ruimte in beslag neemt op het bureau en ons helpt een wirwar van kabels te voorkomen. Daarnaast wordt het basisstation ook gebruikt om onze mobiele telefoon draadloos op te laden (deze moet compatibel zijn met het Qi-laadsysteem).

Hij De A540 is verkrijgbaar in twee formaten: 24 en 27 inch. Het fundamentele verschil is dat het eerste model een Full HD-scherm heeft, terwijl het 27-inch model een QHD-resolutie haalt. Dit betekent dat we kunnen genieten van een hoger detailniveau voor onze inhoud. Het heeft ook een iets superieure AMD Radeon-kaart.

Lenovo IdeaCentre A540 24 inch Ambient

In de darmen van In de Lenovo IdeaCentre A540 vinden we een 9e generatie Intel Core i7 processor (tot Intel Core i7-9700T) met maximaal 16 GB RAM. Wat de interne opslag betreft, kunnen we kiezen tussen een configuratie met een harde schijf van maximaal 2TB of een snellere PCIe M.2-type SSD-opslag van maximaal 1TB.

Zoals we zagen bij de Lenovo IdeaPad S540, hebben we er één Infraroodcamera met biometrische analyse waarmee we kunnen inloggen op Windows 10 Pro zonder een wachtwoord of pincode in te voeren. Het bedrijf heeft overigens rekening gehouden met de privacy van gebruikers en heeft een mechanische kap geïnstalleerd zodat de camera ons niet kan bespioneren als we hem niet gebruiken.

Lenovo IdeaCentre A540 voorkant

Deze alles-in-één computer arriveert de komende dagen in Spanje. Hij De Lenovo IdeaPad S540 kost 800 euro voor het 24-inch model en 1.000 euro voor het 27-inch model.

Meer nieuws over… alles in één, Lenovo