Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lenovo K10 Note echte foto’s zijn onthuld en Flipkart onthult specificaties

Ook de K10 Note heeft een inkeping op je scherm, maar in tegenstelling tot de A6 is de waterdruppelachtige inkeping U-vormig.

De Lenovo K10 Opmerking Het is een van de drie mobiele telefoons Lenovo wordt deze week in India uitgebracht. De andere twee zijn het vlaggenschip Z6 Pro en de middenklasse Graad A6. Flipkart heeft al meer details onthuld over de Graad A6 gisteren Nu enkele echte foto’s van de K10-cijfer en een Flipkart-productpagina onthulde ook de specificaties. De bron van het informatielek is een technologieblog, Pulse91. Echte foto’s laten zien dat de Lenovo K10 Opmerking en de Lenovo A6 Opmerking hebben een soortgelijk ontwerp. De K10-cijfer heeft ook een inkeping op je scherm, maar in tegenstelling tot de waterdruppelnotch lijkt deze meer op het scherm A6 kwaliteitdie U-vormig is.

De camera’s aan de achterzijde zijn ook verticaal opgesteld, al zijn er dit keer drie sensoren. Ook blijkt dat de Lenovo K10 Opmerking heeft een aan de achterkant gemonteerde vingerafdrukscanner. Een van de afbeeldingen toont het menu ‘Over de telefoon’ in het instellingenmenu van de telefoon. Het bevestigt dat het apparaat echt is wat het is Lenovo K10 Opmerking en het modelnummer is “L38111”. Er wordt ook onthuld dat de telefoon wordt aangedreven door een processor Leeuwebek 710. Dankzij het modelnummer en de Flipkart-pagina kunnen we bevestigen dat de Lenovo K10 Opmerking is slechts een hernoemd apparaat Lenovo Z6 Jeugdeditie. De Lenovo K10 Opmerking Het beschikt over een 6,3-inch scherm met FHD+ resolutie, een beeldverhouding van 19,5:9 en een scherm-tot-lichaamverhouding van meer dan 90%. De processor is dat echt Leeuwebek 710RAM en opslagcapaciteit worden echter niet genoemd. Gebaseerd op Z6 Jeugdeditiede K10-cijfer moet 4 GB of 6 GB RAM en 64 GB of 128 GB opslag hebben. Er zit een 16 MP bokeh-camera en een beauty-modus in de notch. Aan de achterkant van de telefoon bevindt zich een 16 MP drievoudige camera-opstelling met een 16 MP f/1.8 primaire sensor gecombineerd met een 8 MP f/2.4 telefotocamera met 2x optische zoom en een 5 MP f/1.2.2 camera voor supereffecten inbegrepen. Bokeh De telefoon beschikt ook over een Super Night-modus voor heldere en heldere beelden bij weinig licht. Onder de camera’s zit een LED-flitser. Lenovo K10-camera's Opmerking De Lenovo K10 Opmerking zal ook een batterij van 4050 mAh hebben Lenovo beweert dat het 324 uur meegaat in de standby-modus en tot 31 uur gesprekstijd of 16 uur video afspelen of 13 uur afspelen biedt. Er is hetzelfde apparaat als dat Z6 Jeugdeditie, moet ook snelladen van 15 W ondersteunen. Meer kenmerken van Lenovo K10 Opmerking zijn een 3,5 mm audio-aansluiting, Dolby Atmos en een gaming-modus. Hij moet het uitvoeren Android 9 Taart onmiddellijk. De telefoon zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Knight Black en Stardust Blue. Er is een Lenovo K10 Standaard, maar dit behoort niet tot de apparaten die in India worden gelanceerd. De Lenovo K10 heeft hetzelfde modelnummer als dat Moto E6dan moeten de specificaties ook hetzelfde zijn.

Schriften: 1, 2

Diploma informatica/multimedia. Ik werk al 10 jaar in de logistiek in de auto-industrie. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën, ben opgegroeid met computers en alomtegenwoordige technologieën, ben tot op de dag van vandaag getuige van de ontwikkelingen en blijf evenveel informatie absorberen als een tech-junkie. Verslaafd aan smartphones en natuurlijk aan AndroidGeek.com