Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Lenovo Smart Clock, Lenovo Smart Display met Google Assistant-ondersteuning gelanceerd in India

Lenovo heeft maandag zijn smart home-productportfolio in India uitgebreid met twee apparaten: de Lenovo Smart Clock en het Lenovo Smart Display. Beide toestellen worden geleverd met Google Assistant-ondersteuning en zullen vanaf begin september in India te koop zijn. De Lenovo Smart Clock is afhankelijk van spraak- en aanraakinvoer en kan voor verschillende taken worden gebruikt, zoals: Zoals een alarm instellen, de agenda bekijken, podcasts afspelen en zelfs genieten van tv-programma’s terwijl u samenwerkt met Chromecast. Het Lenovo Smart Display is een typisch met Google Assistent geïntegreerd smartdisplay dat naast verschillende andere taken ook kan worden gebruikt voor videogesprekken.

Lenovo Smart Display, Lenovo Smart Clock-prijs in India

Het Lenovo Smart Display kost Rs. 14.999 in India, terwijl de Lenovo Smart Clock een prijskaartje van Rs draagt. 5.999. Beide toestellen zijn vanaf begin september verkrijgbaar en beschikbaar op Flipkart. Geïnteresseerde kopers kunnen hun interesse in het apparaat registreren door vanaf 28 augustus op de knop Notificeren op Flipkart te tikken.

Specificaties en functies van Lenovo Smart Display, Lenovo Smart Clock.

Het Lenovo Smart Display is voorzien van een Full HD (1920 x 1200 pixels) IPS-scherm met een kijkhoek van 86 graden, evenals twee 10W-luidsprekers met volledig bereik en hetzelfde aantal passieve tweeters. Het apparaat wordt aangedreven door het Qualcomm Home Hub-platform, gebaseerd op de Snapdragon 624, gecombineerd met 2 GB RAM en tot 128 GB interne opslag.

Het wordt ook geleverd met een groothoekcamera van 5 megapixels voor videogesprekken, terwijl dual-band Wi-Fi en Bluetooth LE connectiviteit garanderen. Het apparaat kan worden gebruikt voor het afspelen van media van diensten als YouTube en Spotify en kan fungeren als mediaviewer door te synchroniseren met Google Foto’s. Het biedt ook navigatie-informatie en kan verbinding maken met andere smarthome-apparaten. Bovendien is het Lenovo Smart Display uitgerust met een speciale camera-privacysluiter om de privacy van gebruikers te beschermen.

De Lenovo Smart Clock is een digitale slimme klok die draait op de Google Assistant. Daarnaast biedt het 4-inch display aanraakinvoer voor taken zoals toegang tot agenda-items, muziek afspelen, routines instellen en meer. Het kan ook worden aangesloten als onderdeel van een slim thuisnetwerk om de toegang tot en de bediening van apparaten zoals slimme lampen, beveiligingscamera’s en meer te vereenvoudigen.

Voor het laatste technische nieuws en recensies volgt u Gadgets 360 op Twitter en Facebook en abonneert u zich op ons YouTube-kanaal.

Nadeem Sarwar

Nadeem droomt niet alleen van technologie, maar laat zich ook graag betoveren door de geschiedenis en denkt na over zijn avatars in veranderende dimensies. Meer Indiase bugjager vindt een bug op Instagram en wint opnieuw $ 10.000 Eer smartphones

Mục lục