Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Manny Pacquiao, de Filippijnse bokskampioen, lanceert zijn eigen cryptocurrency

De Filippijnse bokskampioen Manny Pacquiao lanceerde zondag zijn eigen cryptocurrency tijdens een gratis concert in Manilla, waar hij een serenade bracht aan meer dan 2.000 fans om de interesse in het product te wekken.

De 40-jarige bokser, die Keith Thurman versloeg om in juli het WBA-wereldkampioenschap weltergewicht te winnen en tevens een Filippijnse senator is, hoopt zijn ‘Pac’-tokens te verzilveren die fans gebruiken om zijn merchandise te kopen en met hem kunnen communiceren via sociale media.

Het “Pac”-token zal worden genoteerd op de Global Crypto Offer Exchange (GCOX) in Singapore en omvat Pacquiao en voormalig voetbalster Michael Owen uit Liverpool en Engeland, samen met Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan, lid van de Abu Decision Dhabi, aan de familie van particuliere investeerders.

Het is ‘s werelds eerste bekende cryptocurrency. Tennistopper Caroline Wozniacki, Owen en zanger Jason Derulo zijn ook van plan om hun eigen crypto-tokens te lanceren met GCOX.

“We zijn hier niet om veel geld in te zamelen, maar om een ​​ecosysteem op te bouwen”, vertelde GCOX-oprichter en CEO Jeffrey Lin aan Reuters.

Tijdens het concert van zondag zong Pacquiao liedjes van zijn eigen album, waarvan duizenden exemplaren zijn verkocht en populaire liefdesliedjes bevat.

“Pacquiao is geliefd bij velen. Mensen worden aangemoedigd om deze innovatie te bekijken”, zei Aaron Baetiong, 38, die het concert bijwoonde, over de “Pac”-tokens.

© Thomson Reuters 2019