Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Marvel onthult de shows van Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk die naar Disney komen

Op Disney’s D23 Expo in Anaheim, Californië, onthulde Marvel Studios drie nieuwe series gebaseerd op Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk die naar de Disney+ streamingdienst komen.

Tot nu toe is er buiten de officiële logo’s geen informatie over deze series onthuld.

Voor de context concentreert mevrouw Marvel zich op een energieke Pakistaans-Amerikaanse tiener die het bijwonen van de middelbare school combineert met het bestrijden van misdaad met behulp van stretchkrachten.

Moon Knight is daarentegen een burgerwacht die worstelt met meerdere persoonlijkheden en een gebrek aan moreel kompas.

Ten slotte is She-Hulk een advocaat die groen wordt en bovenmenselijke kracht ontwikkelt nadat ze een bloedtransfusie heeft gekregen van haar neef The Hulk.

Elke show speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe, dezelfde franchise waarin de Avengers-films plaatsvinden. Marvel heeft aangekondigd dat de gebeurtenissen in de televisieserie invloed zullen hebben op wat er in hun films gebeurt. Daarom is het waarschijnlijk dat andere personages uit de films in deze shows zullen verschijnen en omgekeerd.

Mark Ruffalo’s Bruce Banner/The Hulk, voor het laatst gezien in Avengers: Endgame, zou bijvoorbeeld vermoedelijk in She-Hulk verschijnen gezien de connectie van de personages. Op dezelfde manier ontleent mevrouw Marvel zijn superheldennaam aan Captain Marvel, het personage gespeeld door Brie Larson die dit jaar in haar eigen film werd geïntroduceerd. Specifieke casting- of plotdetails moeten echter nog worden onthuld.

Met de onthulling van deze drie shows hebben acht Marvel Studios nu bevestigd dat ze in ontwikkeling zijn voor Disney+. De vijf eerder bevestigde series zijn:

  • The Falcon and the Winter Soldier met Anthony Mackie (The Falcon) en Sebastian Stan (The Winter Soldier) – eind 2020
  • WandaVision met Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Paul Bettany (The Vision) – begin 2021
  • Loki met Tom Hiddleston (Loki) – begin 2021
  • What If?, een animatieserie die afwisselt tussen de gebeurtenissen van de MCU en waarin veel acteurs uit de films hun rol opnieuw vertolken – medio 2021
  • Hawkeye met Jeremy Renner (Hawkeye) – Eind 2021

Dit was een belangrijke maand voor Disney+. Eerder deze week bevestigde Disney dat de serie op 12 november in Canada in première gaat, dag en datum van de lancering in de VS.

Disney+ kost $8,99 CAD/maand of $89,99 CAD per jaar. De service zal beschikbaar zijn op verschillende platforms, waaronder Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One en Roku.