Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mede-oprichter van Ethereum, Vilatik Buterin, accepteert de uitnodiging om Pakistan te bezoeken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Ethereum-medeoprichter Vilatik Buterin accepteert de uitnodiging om Pakistan te bezoeken

ether is de eigen cryptocurrency van het platform met slimme contractfunctionaliteit. Met een marktkapitalisatie van 187,739 miljard is het na het Bitcoin-netwerk een van de snelst groeiende en populairste blockchains. De mede-oprichter van ether, werd Vilatik Buterin onlangs uitgenodigd voor een bezoek aan Pakistan. Het goede nieuws is dat hij de uitnodiging heeft aanvaard om naar Pakistan te komen.

Ethereum is na het Bitcoin-netwerk de meest populaire blockchain

Ethereum is na het Bitcoin-netwerk een van de snelstgroeiende en meest populaire blockchains met een marktkapitalisatie van 187.739 miljard. De prijs van Ether steeg van $0,311 sinds de lancering in 2015 naar ongeveer $4.800 op zijn hoogtepunt in 2022. Bovendien hebben beleggers sinds de zomer van 2014 hun investering elk jaar bijna verviervoudigd, met een ROI van bijna 300%.

Bilal Bin Saqib is de enige Pakistaanse spreker die dit jaar de grootste NFT-conferenties bijwoont. Hij bezocht NFT NYC en ETH Barcelona. Tijdens zijn reis nodigde hij Buterin uit om Pakistan te bezoeken voor een Ethereum-conferentie. Saqib werkte maandenlang aan een dergelijke conferentie die in de toekomst zou worden gehouden. Dit werd allemaal werkelijkheid toen Buterin de uitnodiging accepteerde.

Saqib onthulde dat hij vorige week de Ethereum Community Conference bijwoonde, waar hij Buterin ontmoette. Hij nodigde hem uit om Pakistan te bezoeken. Vitalik accepteerde niet alleen zijn uitnodiging dankbaar, maar toonde ook zijn interesse om Pakistan in de toekomst te bezoeken voor de conferentie.

Saqib legde uit:

“Ik legde Buterin onze plannen uit om binnenkort een conferentie in Pakistan te organiseren en hij accepteerde de uitnodiging en toonde grote interesse in de Pakistaanse markt. Het Web3-domein in Pakistan is een nieuw fenomeen en biedt onderwijs en kansen aan de jeugd van Pakistan.”

Bilal uit Pakistan en Vitalic werden beide vermeld op de Forbes 30 Under 30-lijsten in respectievelijk 2020 en 2017. Bilal werd gewaardeerd voor zijn inspanningen om de toegang tot water te vergroten via zijn sociale onderneming. Hij was de eerste die via NFT’s geld inzamelde voor gebieden met waterschaarste in Pakistan. Hun paden kruisten elkaar op de Ethereum Community Conference, waar beiden elkaar ontmoetten en hun interesses deelden tijdens de conferentie die in Pakistan zal worden gehouden.

Lees ook: Meta kondigt aan dat het zijn crypto wallet “Novi” gaat sluiten.