Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mede-oprichter van het Portugese particuliere transportbedrijf dat $ 9 miljoen verdiende

Urbvan is een particulier transportbedrijf gevestigd in Mexico. Het bedrijf werd opgericht door de Portugezen João Matos Albino en Renato Picard nadat ze bij Chariot hadden gewerkt, een soortgelijk Ford-bedrijf.

Onlangs ontving Urbvan $9 miljoen aan financiering waarmee het bedrijf zijn dienstverlening kan uitbreiden naar extra steden in Mexico, zoals Guadalajara. Als de deal goed verloopt, zou Urbvan zelfs de VS kunnen bereiken.

Momenteel heeft de dienst al 180 bestelwagens in zijn wagenpark en ruim 15 duizend maandelijkse gebruikers.

Hoe werkt Urbvan?

Zoals de naam al doet vermoeden, is het bedrijf gespecialiseerd in particulier vervoer met stads- of streekbussen. In tegenstelling tot Uber, dat zijn klanten voornamelijk in kleine auto’s vervoert, heeft Urbvan een busjesservice om meer mensen te vervoeren en efficiënter te zijn.

Een Urbvan-klant betaalt ongeveer $ 3 per reisbiljet. Er zijn echter maandelijkse pasopties variërend van $ 100 tot $ 130. De busjes zijn voorzien van WiFi en beschikken over bewakingscamera’s.

Het servies is geïnspireerd door Shuttl

Shuttl is een soortgelijke dienst in India, een land met een relatief grote verkeersstroom. Albino bezocht India om beter te begrijpen hoe Shuttl werkt en paste vervolgens de in Urbvan opgedane kennis toe.

“Elke stad is anders en we moeten ons aanpassen. Markten zoals de Indiase zijn enorm groot, veel groter dan de Latijns-Amerikaanse markt”, aldus Albino.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan:

Mục lục