Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mediafeest 2023: Data, vrije software en open kennis in de context

De achtste editie van Media Party, de grootste productieve mediabijeenkomst in Latijns-Amerika, begint in Konex Cultural City, waar van 29 tot 31 augustus meer dan 2000 ondernemers, journalisten, ontwerpers en programmeurs van over de hele wereld bijeen zullen komen om de toekomst van de media.

Tijdens de drie dagen van activiteit kunnen deelnemers meer dan twintig presentaties van wereldwijde experts bijwonen. en ze worden getraind door de beste mentoren in nieuwe tools en methoden op het gebied van datajournalistiek, het genereren van inkomsten, statistieken en participatie, met meer dan 100 uur aan workshops.

Connectiviteit heeft fundamentele waarde op het gebied van samenwerking en co-creatie van de #MediaParty. Daarom zal Personal, gezien de enorme oproep en de toenemende vraag naar diensten die door deze maatregelen worden gegenereerd, de dekking en capaciteit van zijn 4G- en 4G + mobiele technologienetwerk op de site verbeteren om in elk geval van de ontmoeting de best mogelijke ervaring te garanderen.

Keynote sprekers zullen zijn: Andrew Fishman van The Intercept, James Dooley van BBC News Labs, Elomar Souza van Facebook Journalism Project, Derek Willis van ProPublica, Robin Andraca de Liberation, Andrew Losowsky van Vox Media en Coral Project, Diana Iris Peredo Morales van Pictoline , Steven Beatty van WordPress of Gianfranco Fiorella de Bellingcat onder 20 andere sprekers.

In deze editie van 2019 brengt Media Party ervaren sprekers samen die werkzaam zijn bij grote bedrijven als The Intercept, BBC News Labs, Vox Media, ProPublica, Pictoline, Liberation en met steun van projecten als Google News Initiatives. Facebook Journalism Project, Meedam, evenals regionale gemeenschappen van ‘s werelds grootste netwerk van journalisten en ontwikkelaars zoals Hacks / Hackers, Mozilla Festival en ICFJ.

Bezoekers van de conferentie kunnen deelnemen aan Latijns-Amerika’s grootste hackath op het gebied van media-innovatie, dit jaar met een prijs van $10.000 voor het beste project. Daarnaast zal de Mediapartij, zoals gebruikelijk bij alle edities, gastheer zijn voor een vakbeurs waar 70 innovatieve projecten worden gepresenteerd.

De conferentie heeft impact op verschillende terreinen: journalisten, ontwikkelaars, ontwerpers en hackeractivisten worden getraind door de knapste geesten uit de journalistieke wereld en geïntegreerd in een cultuur van samenwerking. Merken en producten zullen toegang hebben tot disruptors en beslissers op de mediamarkt met een grote dekking.

Media Party is erin geslaagd internationale aandacht te trekken vanwege zijn vermogen om internationale mediabedrijven te verbinden met ontwikkelaars die nu werken bij The New York Times, Texas Tribune, MIT Media Lab, enz. Ten slotte hebben investeerders de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met de beste mediastartups in Latijns-Amerika. onder meer in verband met de activiteiten van het Mozilla Festival.