Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Meegeleverd wachtwoord voldoet niet aan de eisen voor wachtwoorden onder Windows 10 (opgelost)

Let op: Het volgende artikel kan je helpen: Meegeleverd wachtwoord voldoet niet aan de eisen voor wachtwoorden in Windows 10 (opgelost)

Als u probeert het wachtwoord voor een gebruiker in Windows 10 te verwijderen of te wijzigen en u de foutmelding krijgt: ‘Het wachtwoord dat u heeft opgegeven, voldoet niet aan de vereisten voor wachtwoorden op deze computer. Het kan te kort, te lang of te simpel zijn.” Lees hieronder verder om het probleem op te lossen.

De fout ‘Het opgegeven wachtwoord voldoet niet aan de wachtwoordvereisten’ in Windows 10 is te wijten aan het volgende Wachtwoord moet voldoen aan de complexiteitsvereisten Beleid dat vereist dat alle gebruikers sterke wachtwoorden gebruiken die minimaal acht tekens lang zijn en een combinatie van letters, cijfers en symbolen bevatten.

De vereiste om uw account te beveiligen met een complex wachtwoord is niet echt een probleem, omdat het voorkomt dat ongeautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot uw computer via handmatige manieren of geautomatiseerde tools die wachtwoorden raden.

Als u echter geen complex wachtwoord wilt gebruiken en de melding ‘Het door u opgegeven wachtwoord voldoet niet aan de wachtwoordvereisten’ ontvangt, gaat u hieronder verder om het probleem op te lossen.

Oplossing: het door Windows 10 verstrekte wachtwoord voldoet niet aan de wachtwoordvereisten.

Methode 1. Schakel de vereisten voor wachtwoordcomplexiteit uit.

De eerste methode om de fout ‘Het opgegeven wachtwoord voldoet niet aan de vereisten’ in Windows 10 Pro op te lossen, is door het beleid ‘Wachtwoordcomplexiteitsvereisten’ uit te schakelen:

1. Open dit Lokaal veiligheidsbeleid Editor. Om dat te doen: *

  1. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.
  2. Type secpol.msc en druk op Binnenkomen.

* Opmerking: u kunt ook het Groepsbeleid-editor (gpedit.msc) en navigeer in de volgende stap naar:

 • Computerconfiguratie\Windows-instellingen\Beveiligingsinstellingen\Accountbeleid\Wachtwoordbeleid

2. Navigeer in Lokaal beveiligingsbeleid naar:

 • Veiligheidsinstellingen -> Accountbeleid -> Wachtwoordbeleid

3a. Dubbelklik in het rechterdeelvenster Wachtwoord moet voldoen aan de complexiteitsvereisten Politiek.

Wachtwoord moet voldoen aan de complexiteitsvereisten

B. Stel het beleid in Gehandicapt en klik OK.

Schakel de vereisten voor wachtwoordcomplexiteit uit

4. Stel ook de waarden in de volgende richtlijnen in 0 (Nul):

Afbeelding

5. Sluit de Lokaal veiligheidsbeleid Kladblok en probeer het wachtwoord te wijzigen. Als u dezelfde foutmelding krijgt, gaat u verder met methode 2 hieronder.

Methode 2. OPLOSSING Het opgegeven wachtwoord voldoet niet aan de vereisten op HP computers/laptops.

Als u op een HP pc de foutmelding ‘Het door u opgegeven wachtwoord voldoet niet aan de wachtwoordvereisten’ ontvangt, verwijdert u de HP beveiligingssoftware:

1. Navigeren naar Programma’s en functies in het bedieningspaneel. Om dat te doen:

   1. Druk tegelijkertijd op de knop ramen Afbeelding + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.
   2. Typ het volgende in het vak Uitvoeren: appwiz.cpl en druk op Binnenkomen.

appwiz.cpl - programma's en functies

2. Selecteer en verwijder de volgende HP-software.

HP Wachtwoord voldoet niet aan de wachtwoordvereisten

3. Na het verwijderen Herstarten uw pc en probeer vervolgens het wachtwoord te wijzigen. Deze keer kun je het gemakkelijk veranderen.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Het meegeleverde wachtwoord voldoet niet aan de vereisten voor wachtwoorden in Windows 10 (opgelost) 1

Mục lục