Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Meizu 16s Pro benadrukt prestatietests en bevestigt hoogwaardige specificaties

We zijn nog maar twee dagen verwijderd van de officiële presentatie van Meizu 16s Pro, de volgende high-end smartphone van de Chinese fabrikant. Nu zijn eindelijk de eerste resultaten van prestatietests binnen.

Deze test op het Geekbench-platform bevestigt niet alleen enkele van de hoogwaardige specificaties, maar ook de hoge prestaties, waarbij respectievelijk 3570 en 9493 punten worden behaald in de single- en multi-core tests.

Wat weten we over Meizu 16s Pro

Blijkbaar zal er qua design weinig verschil zijn tussen het “Pro”-model en de originele Meizu 16. Een van de meest gewenste verbeteringen betreft juist de processor waarin we de nieuwe Qualcomm Snapdragon 855+ zullen hebben. De recente Geekbench-test bevestigde dat er minimaal 8 GB RAM is.

Volgens de verschillende geruchten die de ronde doen, wordt aangenomen dat deze zal verschijnen met een 6,2-inch AMOLED-scherm, Full HD + resolutie en een vingerafdruklezer.

Als het om fotografie gaat, zou het geen probleem moeten zijn om indrukwekkende resultaten te behalen. Het lijkt er echter op dat er verschillende informatie circuleert over de hoofdmodule. Hoewel een hoofdsensor van 48 MP (groothoek) en een secundaire sensor van 20 MP (telefoto) gegarandeerd lijken te zijn, is nog niet bevestigd of er drie of vier sensoren zullen zijn. Voor selfies is een 20 megapixel camera aan de voorkant aanwezig.

Interessant is dat de camera aan de voorkant niet is geïntegreerd in een pop-up-, notch- of punch-hole-systeem. In plaats daarvan koos het merk voor een iets bredere bovenrand om plaats te bieden aan de camera.

De Meizu 16s Pro zou een batterij van 3600 mAh moeten hebben met snel opladen van 24 W. Bovendien is ook bevestigd dat het standaard met Android Pie wordt geleverd.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: