Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mercury Harmony Multimedia USB 2.0-luidsprekerrecensie

Mercury Harmony USB 2.0 beoordelingen
  • ontwerp
  • Geluid
  • Waar voor je geld

Samenvatting

De Mercury Harmony USB 2.0 pc-luidsprekers verbeteren merkbaar het geluid van notebooks en laptops. Dankzij de praktische plug-and-play-installatie kunnen zelfs leken de luidsprekers direct gebruiken nadat ze zijn aangesloten

Veel geluid voor weinig geld. In navolging van dit motto heeft Mercury, een Kobian-merk dat een compleet technologieproductportfolio biedt, onlangs een compacte, eenvoudige en voordelige multimedialuidspreker voor pc’s en laptops gelanceerd.

Ik weet dat veel internetgebruikers denken dat ik het over een bizar onderwerp heb. Waarom zou je in de wereld van draadloze communicatie kiezen voor een computerluidspreker met USB-kabel? De reden is simpel: geld mijn vriend en gebruiksgemak.

De adviesprijs van Mercury Harmony 2.0-luidsprekers bedraagt ​​slechts £400Laptopgebruikers kunnen dit kleine audioapparaat aanschaffen om het vaak wat saaie geluid van laptops of zelfs smartphones akoestisch te ondersteunen. Bovendien is het natuurlijk beter om geluid op een pc te hebben dan op een domme computer als je niet over een hoogwaardige multimedialuidspreker beschikt.

Review van Harmony multimedialuidsprekers

Kenmerken:

Mercury Harmony beschikt over stereogeluid, een USB 2.0 plug-and-play-systeem, een draaiknop voor volumeregeling, een lichtgewicht, compact ontwerp en compatibiliteit met de meeste apparaten zoals pc’s, laptops, tablets en tv’s.

Specificaties Harmony multimedialuidspreker:

Koppel: 3,5 mm audiopoort + USB 2.0 voor voeding

Uitgangs-RMS-vermogen: Maximaal 6 W RMS

Luidspreker-drivereenheid: 52 mm (40 mm magnetische hoorn)*2

Frequentierespons: 90Hz-20KHz

impedantie: 4 ohm

S/N-verhouding: > = 60dB

Scheiding: > = 65dB

Vervorming: 0,3% 1W 1KHz

Ingangsvermogen: Gelijkstroom 5V

Beschikbaarheid van kleuren: Zwart/wit en blauw/wit

ontwerp

De versie van de speaker die wij ter review ontvingen was blauw en wit. Het formaat van de speaker was aanzienlijk klein en kan worden vergeleken met een standaard Rubix-kubus.

Mercury’s Harmony Speaker kan stereogeluid produceren en heeft twee modules voor plaatsing links en rechts. De hoofdmodule bestaat uit een audiokaart (in de behuizing) en een draaiwiel om het volume aan de achterkant te regelen. Hetzelfde geldt ook voor de verdeling van drie kabels: USB voor de Power + 3,5 mm standaard jack en één voor het aansluiten van een tweede speaker of module van de Harmony-set.

USB-kabel

De voorkant van de luidspreker was blauw, terwijl de achterkant wit was. De magnetische hoorndriver van 40 mm van de luidspreker is duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de luidsprekers. In omgevingen die in wezen een kegel van harmonie zijn, wordt zilver in het midden en zwart gezien. Een kegel is een zeer belangrijk materiaal in luidsprekers en kan geluid produceren. Bovendien zit er geen rooster aan de voorkant van de Mercury-luidspreker en kan de luidsprekerconus per ongeluk worden aangeraakt of doorboord. Daarom moet een gebruiker deze luidsprekers buiten het bereik van kleine kinderen houden.

Over het algemeen is het ontwerp eenvoudig en niet ingewikkeld, wat moeilijk te begrijpen is bij het bouwen ervan

Hoe sluit ik de Harmony USB 2.0-luidspreker aan?

1. Haal de luidspreker uit de verpakking.

2. Verwijder de polyethyleen afdekking.

3. Neem de USB 2.0-kabel en sluit deze aan op een vrije USB 2.0- of USB 3.0-poort op de laptop of pc.

4. Pak nu de bijbehorende kabel (3,5 mm) en steek deze in de 3,5 mm-aansluiting van de laptop of pc.

Kabelverbinding

5. Als het volume niet op peil is, gebruik dan het volumewieltje aan de achterkant van de luidspreker.

Prestatie:

Een groot voordeel van Harmony USB 2.0-luidsprekers is hun kleine formaat. Met een hoogte van ca. 6,5 cm en een breedte van 6 cm nemen ze zelfs op kleine bureaus zeer weinig ruimte in beslag en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst.

Door het formaat van de PC Harmony speakers berg je ze bovendien gemakkelijk en snel op in je tas en zorg je voor het juiste geluid op reis of tijdens vergaderingen.

Omdat hij wordt gevoed via een USB-poort, hebben we geen externe of extra voedingsadapter nodig, zelfs niet als je buiten gaat picknicken of barbecueën. Men kan zijn laptop of smartphone gebruiken om zijn favoriete muziek af te spelen.

Aan de andere kant moeten er bezuinigingen zijn op het geluid van b.v. B. Er kunnen economische USB-luidsprekers worden gebruikt. Nadrukkelijk hebben deze 2.0 stereospeakers een helder geluid in de middentonen en hoge tonen, maar de basproductie valt volledig weg in de kleine speakers van Harmony. Ja, verwacht geen enorme hoeveelheid bas voor het prijskaartje van £ 400.

Ik zeg niet dat je het gevoel van bas niet in de nummers terugkrijgt, maar in de daadwerkelijke zin is dat niet merkbaar. Het mooie is dat, ook al merkten we op maximum geen trillingen in de audio, er nog steeds wat gefladder was, vooral tijdens zware hoge nummers. Over het algemeen zijn de zang echter helder, luid en zonder noemenswaardige ruis of andere afleidende geluiden kan een persoon van de muziek genieten.

Voor muziek uit je eigen playlist, films of video’s bieden deze speakers een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

Uitspraak:

De Harmony USB 2.0 pc-luidsprekers verbeteren merkbaar het geluid van notebooks en laptops. Dankzij de praktische plug-and-play-installatie kunnen zelfs leken de luidsprekers direct gebruiken nadat ze zijn aangesloten. Omdat alle benodigde kabels worden meegeleverd, zijn er geen extra kosten.

Voordelen:

  • De USB-poort voor stroomvoorziening
  • Mobiel ontwerp en formaat
  • Plug-and-play
  • Geen wirwar aan bedrading

Nadelen: