Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Merkspeler Razer kondigt aan dat het een broodrooster gaat lanceren, Razer Toaster

Al ongeveer vijf jaar roepen sommige Razer-fans het bedrijf gekscherend op om een ​​broodrooster uit te brengen, en zelfs het team van het bedrijf maakte grapjes en maakte een conceptuele video van het product als 1 april-grap.

Het bedrijf had niet verwacht dat deze meme zo ver zou komen, en veel fans stonden erop. En dankzij een Facebook-fanpagina genaamd “Give us the Razer Toaster”, lijkt het erop dat dat echt gebeurt: na publieke verontwaardiging heeft de fabrikant bevestigd dat het de markt voor huishoudelijke apparaten zal betreden en zelfs de lancering van Razer Toasters zal worden.

De beweging om Razer Toaster te creëren won met de gebruikersgrappen van Facebook Mark Withers, wiens pagina werd genoemd door Razer CEO Min-Liang Tan. De merkbaas vroeg de internetgebruiker om met zijn fanpagina Facebook een miljoen likes te bereiken en als dat gebeurt, zou het bedrijf aan de gamer-broodrooster werken.

Uiteindelijk heeft de betreffende pagina zijn likes-doel niet bereikt en heeft hij slechts 45.160 volgers. Maar uiteindelijk hielp een daad van ‘liefde’ de campagne: destijds zei de CEO dat elke permanente tatoeage die naar het product verwijst, als 100.000 likes zou tellen. Dankzij 12 mensen die Razer Toaster-tatoeages maakten, werden er 1,2 miljoen geteld, waarmee de toekomst van het eigenzinnige apparaat werd gegarandeerd.

In een publicatie op Facebook gaf Min-Liang Tan op maandag de 29e commentaar op de kwestie en zei dat hij zijn team zou mobiliseren om de Razer Toaster te produceren. Er is nog geen releasedatum voor het product aangekondigd en volgens het management kan de productie mogelijk enkele jaren duren.

“Goed, ik had niet gedacht dat deze jongens het zouden redden, maar ze deden het wel. Er was een noodzaak om 1 miljoen likes te bereiken met elke Razer Toaster-tatoeage, wat neerkomt op 100.000 likes… en nu hebben ze 12 Razer Toaster-tatoeages. Goed .” Wat kan ik zeggen? Ik vind de site officieel leuk – en ik sluit me aan bij mijn team van ontwerpers en ingenieurs. Het zal een paar jaar duren – maar ik zal ervoor zorgen dat ik de vooruitgang deel – en er een zakelijke “gemeenschap” van maak.– Min-Liang Tan, CEO van Razer

Nu de Razer Toaster is bevestigd, kunnen we alleen maar wachten op meer informatie. Eén ding is echter vrijwel zeker: we zullen zeker RGB-verlichting in het toestel hebben om beter te kunnen ontbijten en dit te synchroniseren met andere merkaccessoires.

Boven: adrenaline