Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met de introductie van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd

Met de introductie van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd

Een paar dagen geleden waren we aanwezig bij de vernieuwing van het Android-merk, samen met het droevige nieuws waarvoor enkele desserts klaar stonden. Google besloot dat het met de introductie van Android 10 een professioneler imago moest creëren en niet alleen maar desserts met de letter Q moest vinden hehe.

Deze vernieuwing heeft vandaag, samen met de presentatie van Android 10, het officiële stadium bereikt en strekt zich uit over de gehele Android-website. Een ontwerp dat ons snel en eenvoudig geeft wat we willen weten over Android. Wat verbergt dit herontwerp nog meer? Laten we het zien!

Android ONE lanceert nieuw logo

Een van de beste ideeën die Google naar het Android-universum heeft gebracht, opent ook een nieuw logo. AndroidEen Laat groen achter als hoofdkleur en vertrouwt op een combinatie daartussen “New Green” van Android, samen met witte accenten.

Binnen uw website Wij hebben de belangrijkste functies vanaf een apparaat gebaseerd op Android One. Leer ons op een prominente manier smartphones gaan mee met Android Onemomenteel de Xiaomi Mi A3 en de Nokia 9 Pureview.

Android TV neemt deel aan het herontwerp

Het systeem waarvan je op het grote scherm kunt genieten, is ook via de ontwerpstudio, althans de website, gegaan. Sinds We wachten nog steeds op een update voor Android TVdat tegenwoordig een ietwat gedateerde esthetiek behoudt met het ontwerp van Android 10.

De belangrijkste nieuwigheid ligt in het logo Gebruik van afgeronde randen Volg de ontwerplijnen van het nieuwe Android-embleem. Afhankelijk van het land is dit wat we zien Lijst met apparaten die dit systeem officieel gebruiken en de specificaties ervan.

Android Auto lanceert nieuwe website

De laatste website die vernieuwd wordt, is gewijd aan Android Auto, een systeem dat beetje bij beetje wint het de gebruikers en geniet van ontwikkeling zonder haast, maar zonder pauzes. Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe ontwerp, net als op de vorige sites, is dat Gebruik van afgeronde randen.

Android Auto brengt nieuw ontwerp uit

Voor de rest is het web van Android Auto nauwelijks veranderd, met één Lijst met voertuigen die dit systeem ondersteunen. Een lijst die varieert afhankelijk van de markt en het land van waaruit we internet bekijken. Over het algemeen is het herontwerp vrij discreet.

Android 10 en zijn apparaten, het juweel van Google

Waar als we er een opmerken? Een geweldig herontwerp staat op de hoofdwebsite Android laat het gebruik van eenvoudige lijnen en wit als hoofdkleur achterwege en breidt het kleurenpalet uit dat een paar dagen geleden werd gepresenteerd. Het is duidelijk dat de hoofdrolspeler Android 10 is en alle voordelen van het systeem, waarmee de Mintgroene details.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest 1 vernieuwd

Op de hoofdwebsite kunnen we gaan Overzicht van de belangrijkste kenmerken de nieuwe versie van Android, met de nadruk op de Beveiligingde Updatesde privacy en de digitaal welzijn. Samen met andere toevoegingen die het tot een van de versies maken met meer nieuws over Android.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd 2

Nog een detail in de inleiding Het nieuwe webdesign van Android is gebaseerd op de verschillende secties. Google wilde het Focus op apparaten die Android gebruiken en worden gekenmerkt door een of ander kenmerk dat het uniek maakt.

De eerste 5G-telefoons zijn Android

Kort daarna Gebied voor Google Pixel 3, iets wat te verwachten is aangezien het het sterapparaat van Android is. We vinden dat de sectie gewijd is smartphones genieten van 5G-connectiviteit Waardevol om als eerste deze technologie te gebruiken.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd 3

De eerste smartphones die dergelijke connectiviteit gebruiken, zijn de Samsung Galaxy S10 5Gde LG V50 ThinQ 5Gde Xiaomi Mi Mix 3 5G en tenslotte de Oppo Reno 5G. Een goede manier voor Google om te concurreren met zijn concurrenten die dergelijke technologie momenteel niet gebruiken.

Google kiest voor ons de beste camera’s

De fotografische sector heeft aan belang gewonnen bij de keuze van onze volgende mobiele telefoon. Google is zich hiervan bewust, een goed voorbeeld hiervan is de Google Pixel en zijn geweldige fotografische prestaties, gewijd aan een sectie waarin de meest populaire apparaten worden belicht.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd 4

In deze sectie vinden we Mogelijkheden voor iedere smaak en budgetdat benadrukken Google Pixel 3a En Motorola MotoG7 binnen betaalbare mogelijkheden. Het bestaan OnePlus 6TVerrassing om de 7 Pro hier niet te vinden, samen met de Sony Xperia1 als vertegenwoordigers van hogere rijken.

Android GO heeft nog steeds zijn plaats

De meer bescheiden versie van Android heeft binnen de vernieuwde website een klein onderdeel dat laat zien dat Android gebruikt kan worden op toestellen met weinig geheugen. Iets dat op papier reëel is, maar in de praktijk zijn dit soort apparaten vaak te eerlijk.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd 5

Afhankelijk van het land waarin we ons bevinden, zijn er een aantal opties binnen de Android GO-gebaseerde apparaten. Het bestaan Nokia 1 Plus en de Motorola Moto E5 Spelen de vertegenwoordigers die we op Spaans grondgebied kunnen vinden. Hoewel, zoals al vermeld, dat wel het geval is heel erg basisuitrusting voor gebruik.

De tabletten verschijnen opnieuw

Nee, ze zijn niet verdwenen of hebben feest gevierd, De tablets hebben hun plaats op de Android-website. Een detail dat sindsdien een beetje vreemd is Google zelf leek de interesse te hebben opgegeven voor dit soort apparaten. Sterker nog, we vinden geen hoofdletter G in de selectie van gepresenteerde toestellen.

Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd6

Hier is Samsung, die alle bekendheid heeft met zijn Galaxy-tabbladDe fabrikant die serieuzer inzet op dit soort toestellen. Naast het Samsung-apparaat vinden we de betaalbare Lenovo-tablets. Zal Google het opnieuw proberen op tablets?

Google toont zijn vertrouwde merken

Het laatste dat we op de nieuwe Android-website vinden, is een lijst met vertrouwde fabrikanten van Google. In theorie zijn er merken die de richtlijnen weergeven die elk goed Android-toestel zou moeten hebben.Met de komst van Android 10 wordt de Android-website voor het beest vernieuwd 7

Naast de Google-apparaten we zullen die van vinden Nokia, Motorola en Xiaomi, wat neerkomt op Android One. Het benadrukken van de aanwezigheid van Samsungals het leidende merk van Android-apparaten, en de aanwezigheid van LG, ondanks dat ze niet van start zijn gegaan met het updaten van hun apparaten.

Het is duidelijk dat Android 10 een verandering in de visuele benadering van het merk vertegenwoordigt, en de nieuwe website bewijst dit.