Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met Spotify Friends Mix kun je nu gepersonaliseerde afspeellijsten maken

Let op: het volgende artikel helpt je: Je kunt nu gepersonaliseerde afspeellijsten maken met Spotify Friends Mix

Met 433 miljoen abonnees heeft de streamingdienst nu een nieuwe functie geïntroduceerd om zijn familie uit te breiden. Spotify heeft Friends Mix aangekondigd, waarmee je samen met je vrienden gepersonaliseerde afspeellijsten kunt maken. Friends Mix is ​​gebaseerd op de eerder geïntroduceerde ‘Blend’-functie. Met Blend konden gebruikers linken om een ​​aangepaste afspeellijst te maken die dagelijks wordt bijgewerkt. Het gaat nog een stap verder door meerdere blends te combineren en een nieuwe afspeellijst te maken.

Met Spotify Friends Mix kun je nu gepersonaliseerde afspeellijsten maken

Zie ook: Spotify lanceert zijn eerste landelijke campagne in Pakistan met “Jaisa Mood Waisi Dhun”

Je moet eerst drie mixen voor twee personen maken en dan zie je een nieuwe afspeellijst – Friends Mix – op je Made For Us-plank in de Made For You-hub. Als je erover nadenkt hoe je de Blend and Friends Mix kunt maken, kun je dit als volgt eenvoudig doen.

  • Typ ‘Blend’ op het zoektabblad van Spotify. Tik vervolgens op ‘Uitnodigen’ om een ​​vriend te selecteren waarmee je wilt omgaan.
  • Zodra je vriend de uitnodiging accepteert, genereert Spotify je gedeelde Blend-afspeellijst. Het bevat aanbevolen nummers die de muziekvoorkeuren en -smaken van u en uw vrienden weerspiegelen.
  • Nadat uw vriend zich bij de luistergroep heeft aangesloten, ontvangt u ieder een aangepaste deelkaart die u kunt gebruiken om de boodschap op sociale media te verspreiden. Dan wordt uw blend dagelijks bijgewerkt.
  • Zodra je drie mixen voor twee personen hebt gemaakt (inclusief jij en een andere vriend), kun je een Friends Mix bekijken, onze nieuwe afspeellijst die speciaal voor jou is gemaakt, in de Made For Us-hub. Daar vind je muziek die de smaak van je vrienden combineert.

Zowel gratis als premium-gebruikers wereldwijd hebben toegang tot Friends Mix op iOS en desktop.

Controleer ook: Spotify onderzoekt een probleem waardoor de app niet op Android kan worden geopend