Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met Spotify kun je nu muziek delen op Facebook Stories

Spotify kondigt een nieuwe optie aan voor wie zijn favoriete muziek wil delen met zijn volgers op Facebook Stories

Dit proces is eenvoudig omdat het de deeloptie gebruikt, waarmee nummers, podcasts en afspeellijsten aan Spotify worden toegevoegd. Open eenvoudig het menu Delen en selecteer Facebook om de beschikbare opties te zien om de muziek naar onze accountfeed of rechtstreeks naar Stories te sturen.

Gebruikers kunnen maximaal 15 seconden luisteren naar het nummer dat we op Facebook delen, met de mogelijkheid om via Spotify toegang te krijgen tot de volledige versie van het nummer. Voor afspeellijsten of podcasts zie je eenvoudig de link.

Deze nieuwe dynamiek is vooral gericht op artiesten die op Spotify vertrouwen om hun muziek of nieuwe releases te publiceren. Maar elke gebruiker die het idee om in zijn verhalen te delen aantrekkelijk vindt op Facebook, afhankelijk van zijn muzieksmaak, kan van deze optie gebruik maken.

Voeg een plusje toe aan de verhalen van Facebook en het is een goede basis om interactie tussen kijkers te stimuleren. Spotify implementeerde deze feature vorig jaar al op Instagram en nu is de dynamiek compleet met Facebook.

Spotify heeft de afgelopen maanden interessante veranderingen doorgevoerd die rekening houden met gebruikersvoorkeuren, de behoeften van gezinnen en enkele extra opties die het gemakkelijker maken om nieuwe inhoud te vinden.