Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met Tinywall kunt u uw Windows 10-firewall versterken en beheren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Met Tinywall kunt u uw Windows 10-firewall versterken en beheren

Het beschermen van uw Windows 10-computer tegen externe en interne verstoringen gaat niet alleen over antivirusbescherming. Je hebt een krachtige firewall nodig om alles veilig te houden, en raad eens? De standaard Windows-firewall is meer dan goed. Wij moeten dit echter constateren Windows Firewall(Windows Firewall) is niet eenvoudig te gebruiken voor beginners. Het is voorbij Microsoft heeft wat werk nodig, tot die tijd willen we het graag aanbevelen Kleine muur, een gratis tool die eigenlijk een extensie is Windows Firewall(Windows Firewall) en niets anders.

TinyWall maakt het veel eenvoudiger om veel geavanceerde functies te beheren Windows Firewall(Windows Firewall), en het is geweldig voor hobbyisten die niet geïnteresseerd zijn in het leren gebruiken van wat het te bieden heeft. Microsoft . Vanuit ons perspectief is het behoorlijk indrukwekkend, en raad eens? Het werkt gewoon. Dragen(Houd er rekening mee dat nadat u de tool voor de eerste keer hebt uitgevoerd, uw Wi-Fi-verbinding tijdelijk kan worden beïnvloed. Als u dit probleem ondervindt, hoeft u alleen maar de verbinding te verbreken en opnieuw te verbinden, en dat is alles.

Beschermen(Verharden) en beheer de Windows 10-firewall met Klein muurtje

Laten we eens kijken hoe we de firewallbeheertool kunnen gebruiken Klein muurtje.

1]Wijzig de modus(1]Modus wijzigen)

Het eerste dat u moet doen als u begint Klein muurtje om uw voorkeursmodus te selecteren. Er zijn momenteel vijf opties: Bescherming(Bescherming)”, ” Blokkeer alles(Alles blokkeren)”, “ Automatisch uitgaand(Auto uitgaand) “”, ” Schakel firewall uit(Firewall uitschakelen)” en “ Automatisch leren(Automatisch leren) » .

Eén klik en uw favoriete modus is geactiveerd en klaar voor gebruik. Het is niet mogelijk om zo gemakkelijk handelingen uit te voeren tijdens het gebruik ervan Windows Firewall(Windows Firewall) in zijn gebruikelijke vorm.

2]Administratie(2]Beheren)

Als het om het besturingsgedeelte gaat, zijn er een paar dingen die we hier kunnen doen. Het gedeelte met de titel “ Over het algemeen(Algemeen)” is vrij eenvoudig met de opties die het biedt. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om TinyWall automatisch te laten controleren op updates, wijzigingen aan hostbestanden te voorkomen, globale sneltoetsen in of uit te schakelen, en meer.

Er is nog een tabblad gewijd Uitzonderingen op toepassingen(Applicatie-uitzonderingen) en dit is belangrijk. Zie je, in deze sectie kunnen mensen bepaalde programma’s als uitzonderingen instellen, wat betekent dat het niet uitmaakt wat je doet Klein muurtje Deze programma’s worden nooit beïnvloed.

Er zijn andere opties, dus bekijk ze om er meer over te leren en te zien of ze zinvol zijn.

3]Toon verbindingen(3]Verbindingen tonen)

Heeft u ooit de behoefte gevoeld om alle programma’s op uw computer te zien waarop de verbinding actief is? Hier is het mogelijk en kun je zelfs open poorten en applicaties bekijken die de afgelopen twee minuten zijn geblokkeerd.

4]Overige kenmerken(4]Overige kenmerken)

Jouw verkeer lokaal netwerk(LAN) werkt niet? misschien(Misschien), het is op slot TinyWall en je kunt je ontgrendelen lokaal netwerk(LAN) met slechts een paar muisklikken. Bovendien kunnen gebruikers zwarte lijsten inschakelen en witte lijsten instellen voor vensters, processen en uitvoerbare bestanden.

Downloaden(Download) het programma rechtstreeks van de officiële website.

ADVIES(TIP): Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze gratis firewallsoftware voor Windows 10.

Het beschermen van uw Windows 10-computer tegen externe en interne indringers gaat niet alleen over antivirusbescherming. Je hebt een krachtige firewall nodig om alles veilig te houden, en raad eens? De standaard Windows Firewall is meer dan goed genoeg. We moeten er echter op wijzen dat Windows Firewall niet gemakkelijk te gebruiken is voor beginners. Microsoft moet hieraan werken, dus we willen het tot die tijd aanbevelen Kleine muur, een gratis tool die in feite een uitbreiding is van Windows Firewall.

TinyWall maakt het veel eenvoudiger om veel van de geavanceerde functies van Windows Firewall te beheren, en dat is geweldig voor amateurs die niet de moeite willen nemen om te leren hoe ze moeten gebruiken wat Microsoft te bieden heeft. Vanuit ons perspectief is het behoorlijk indrukwekkend, en raad eens? Het werkt gewoon. Houd er rekening mee dat nadat u de tool voor de eerste keer hebt uitgevoerd, uw Wi-Fi-verbinding even kan worden beïnvloed. Als u dit probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar de verbinding te verbreken en opnieuw aan te sluiten, en dat is alles.

Bescherm en beheer de Windows 10-firewall met TinyWall

Laten we eens kijken hoe u de TinyWall firewallbeheertool kunt gebruiken.

1]Wijzig de modus

Met Tinywall kunt u uw Windows 10-firewall versterken en beheren 2

Een van de eerste dingen die u moet doen als u TinyWall gebruikt, is het selecteren van uw voorkeursmodus. Er zijn momenteel vijf opties: Bescherming, Alles blokkeren, Automatisch uit, Firewall uitschakelen en Automatisch leren.

Een enkele muisklik en uw favoriete modus is geactiveerd en klaar voor gebruik. Het uitvoeren van acties is niet zo eenvoudig als u Windows Firewall in de normale vorm gebruikt.

2]Beheer

Bescherm en beheer de Windows 10-firewall met TinyWall

Op administratief gebied kunnen we hier verschillende dingen doen. Het gedeelte met de naam Algemeen is vrij eenvoudig met de opties die het biedt. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om TinyWall automatisch te laten controleren op updates, wijzigingen aan het hostbestand te voorkomen, globale sneltoetsen in of uit te schakelen, en meer.

Het andere tabblad gaat helemaal over applicatie-uitzonderingen, en dat is belangrijk. Je zult zien dat mensen in deze sectie bepaalde programma’s als uitzonderingen kunnen instellen, wat betekent dat wat je ook doet in TinyWall, deze programma’s nooit zullen worden beïnvloed.

Er zijn andere opties beschikbaar, dus bekijk ze om er meer over te weten te komen en of ze zinvol zijn of niet.

3]Toon verbindingen

Met Tinywall kunt u uw Windows 10-firewall versterken en beheren 1

Heeft u de behoefte gevoeld om alle programma’s op uw computer te zien waarop de verbinding actief is? Dat is hier mogelijk en je kunt zelfs open poorten en apps bekijken die de afgelopen twee minuten zijn geblokkeerd.

4]Overige kenmerken

Komt uw LAN-verkeer niet door? Misschien wordt het geblokkeerd door TinyWall en kunt u uw LAN met slechts een paar klikken deblokkeren. Bovendien kunnen gebruikers zwarte lijsten inschakelen en witte lijsten instellen per venster, proces en uitvoerbaar bestand.

Download het programma rechtstreeks van de officiële website.

TIP: Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze gratis firewallsoftware voor Windows 10.