Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met Twitter kun je je tweet vijf keer bewerken

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Twitter laat je je tweet vijf keer bewerken

De afgelopen jaren stond Twitter gebruikers niet toe tweets te bewerken. Na lang wachten kondigde Twitter de langverwachte functie aan, namelijk; De mogelijkheid om tweets te bewerken is onderweg. Met deze aankondiging onthulde Twitter dat wanneer deze functie live gaat, gebruikers tweets tot 30 minuten na publicatie kunnen bewerken. Hoewel die informatie voldoende leek, kondigde het bedrijf vandaag aan dat gebruikers slechts vijf keer in 30 minuten tweets mogen bewerken.

Dit nummer is voor mij voldoende om typefouten te corrigeren of een paar tags toe te voegen. Het lijkt erop dat het bedrijf deze stap heeft gezet om te voorkomen dat mensen elkaar misbruiken door onderweg de inhoud van de tweet te wijzigen. Desgevraagd zei het bedrijf dat het het aantal bewerkingen van tweets omvat om het gedrag van gebruikers te monitoren en hoe vaak gebruikers de tweet binnen de toegestane tijdsperiode kunnen wijzigen.

In eerste instantie zal de functie Tweet bewerken beschikbaar zijn voor gebruikers die een betaald abonnement kiezen, maar deze functie wordt momenteel niet uitgerold naar alle betalende gebruikers. Het bedrijf zei dat Nieuw-Zeelandse abonnees de eersten zullen zijn die de functie zullen krijgen, en Twitter Blue-gebruikers in Australië, Canada en de VS zullen deze later krijgen.

Toen het bedrijf plannen aankondigde om de bewerkingsfunctie op zijn platforms te introduceren, waren veel experts van mening dat de functie zou kunnen worden gebruikt om desinformatie en politieke fraude te verspreiden. Dit kan echter worden geanalyseerd wanneer de functie voor iedereen beschikbaar wordt gesteld. Hoewel het nog te vroeg is om te beslissen hoe gebruikers deze functie in hun dagelijks leven zullen gebruiken, wil het bedrijf op safe spelen door toe te voegen hoe vaak tweets kunnen worden bewerkt.