Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Met YouTube kun je afzonderlijke videohoofdstukken herhalen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Met YouTube kun je afzonderlijke videohoofdstukken herhalen

Een jaar geleden introduceerde YouTube een prachtige functie waarmee gebruikers dezelfde inhoud herhaaldelijk konden bekijken als ze dat wilden. Gebruikers bleven dus dezelfde video bekijken als ze er dol op waren. In een nieuwe update heeft het bedrijf een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers videohoofdstukken opnieuw kunnen afspelen. Als de kijker dezelfde video wil bekijken, is deze nieuwe functie daarvoor een snelle oplossing.

Herhaal afzonderlijke videohoofdstukken

In de oude versie konden gebruikers elke video met anderen delen. In de nieuwe update is er een nieuwe lusknop voorzien om de afzonderlijke videohoofdstukken te herhalen en het hoofdstuk ook te delen met vrienden en familie. U hoeft alleen maar op de lusknop te klikken die beschikbaar is in het hoofdstukmenu. YouTube testte de functie in januari en uiteindelijk ontdekte een Android Police-lezer de functie.

De functie is uitgerold voor zowel mobiele als desktopplatforms, wat betekent dat het bedrijf een server-side update heeft gelanceerd. Het wordt de functie langzaam en geleidelijk uitgerold naar alle gebruikers. Gebruikers moeten de functie inschakelen om van de technologie te kunnen profiteren.

Zo gebruikt u de Loop-knop:

Om dit te doen, moet de gebruiker naar het menu gaan, waar hij door de hoofdstukken kan gaan en een herhalend logo met pijlen kan krijgen. Als hij op de lusknop drukt terwijl hij een hoofdstuk bekijkt, keert het automatisch terug naar het begin wanneer het eindigt. Vaak komt de gebruiker in een ander hoofdstuk terecht en wil hij het vorige herhalen, dan moet hij op de knop van het andere hoofdstuk drukken. Deze klik herhaalt het hoofdstuk vervolgens één voor één totdat de knop opnieuw wordt ingedrukt.

De functie is goed en zeer nuttig voor degenen die willen luisteren en zich willen vermaken door naar hetzelfde hoofdstuk te luisteren. Laten we eens kijken wanneer je het geluk hebt er een te bemachtigen.

Lees ook: YouTube Music lanceert shuffle-bediening en offline toegang tot mixtapes – PhoneWorld