Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Meta brengt betaalde functies voor Facebook en Instagram

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Meta brengt betaalde functies voor Facebook & Instagram

Meta blijft maatregelen nemen om zijn platform beter en nuttiger te maken voor gebruikers, maar één ding dat van het grootste belang is voor bedrijven zijn de inkomsten die door het platform worden gegenereerd. Hoewel de twee platforms van Meta, Facebook en Instagram, miljarden gebruikers hebben, hadden Apple’s wijzigingen in het volgen van advertenties op iOS invloed op de advertentieactiviteiten van het bedrijf en werd er een aanzienlijke daling van de digitale uitgaven waargenomen. Met dit in gedachten werkt Meta aan nieuwe manieren om geld te verdienen en heeft ze een nieuwe productorganisatie gecreëerd om mogelijke betaalde functies voor Facebook, Instagram en WhatsApp te identificeren.

De nieuwe groep die voor dit doel is ontwikkeld en die ‘New Monetization Experiences’ zal heten, zal worden geleid door Pratiti Raychoudhury, voorheen hoofd onderzoek van Meta. Terwijl hij sprak over de advertentieactiviteiten van het bedrijf, zei Meta’s VP Monetization:

“Ik denk dat we kansen zien om nieuwe soorten producten, functies en ervaringen te ontwikkelen waar mensen voor willen betalen en graag voor willen betalen.” Ik denk dat we kansen zien om nieuwe soorten producten, functies en ervaringen te ontwikkelen. mensen zouden bereid zijn ervoor te betalen.

In feite komen de belangrijkste inkomsten van Meta uit advertenties en heeft het weinig betaalde functies, wat betekent dat het in rekening brengen van mensen nooit zijn prioriteit is geweest. Elk sociale-mediaplatform biedt echter betaalde functies en deze ervaring wordt vrij goed ontvangen door gebruikers. Het lijkt erop dat Meta in de toekomst ook betaalde functies als een handig onderdeel van de app gaat zien. Jhon onthulde het belang van betaalde functies en zei:

“Vanuit een perspectief van vijf jaar denk ik dat het de naald echt kan veranderen en een behoorlijk groot verschil kan maken.”

Zullen betaalde functies voor Facebook en Instagram het platform verbeteren?

Momenteel brengt Facebook zijn gebruikers kosten in rekening voor toegang tot exclusieve inhoud en virtuele sterren. WhatsApp brengt bedrijven ook kosten in rekening voor de mogelijkheid om berichten naar hun klanten te sturen. Instagram heeft ook aangekondigd dat het binnenkort betaalde abonnementen zal starten.

Omdat veel andere sociale mediaplatforms ook betaalde functies en abonnementen zijn gaan aanbieden, zei Jhon Hegamen:

“We houden uiteraard in de gaten wat er in de sector gebeurt. “En ik denk dat er verschillende bedrijven zijn die op dit gebied interessante dingen hebben gedaan waar we hopelijk van kunnen leren en die we in de loop van de tijd kunnen navolgen.”