Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Meta heeft momenteel geen plannen om inkomsten te genereren in Pakistan

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Meta heeft momenteel geen plannen om inkomsten te genereren in Pakistan

Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, heeft momenteel geen plannen om in Pakistan inkomsten te genereren met inhoud.

Fahad Qadir, Policy Communications Lead, Emerging Markets & South Asia, APAC, bevestigde dit donderdag tijdens een media-evenement hier.

Eerder dit jaar bezocht een meta-businessteam Pakistan en besprak de kwestie. Pakistan heeft ruim 60 miljoen gebruikers en Meta zou initiatieven moeten nemen om deze consumenten te helpen.

In reactie daarop zei de delegatie dat Meta de situatie aan het beoordelen was en mogelijk een testproject zou lanceren, aldus bronnen bij het Ministerie van Informatietechnologie en Telecommunicatie.

Het bedrijf heeft echter categorisch alle plannen ontkend om binnenkort inkomsten te genereren in Pakistan.

Donderdag hield het bedrijf een persconferentie voor Pakistaanse journalisten om zijn standpunt over gegevensbescherming te bespreken.

Volgens een woordvoerder van Meta is het behouden van de informatie van mensen van cruciaal belang voor Meta’s doel om een ​​op privacy gericht communicatieplatform te worden.

Ze legde uit dat privacy van fundamenteel belang is voor de manier waarop Meta werkt en dat het de plicht is van iedereen bij het socialemediabedrijf.

Meta verkoopt geen gebruikersinformatie aan derden. Partners en derde partijen die toegang hebben tot bepaalde gegevens moeten zich houden aan het beleid dat bepaalt hoe zij de door Meta verstrekte informatie wel en niet mogen gebruiken en openbaar maken.

Het proces om het privacy- en beveiligingssysteem van Meta te verbeteren is aan de gang en het bedrijf zal blijven investeren en ontwikkelen om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden, legden ze uit.