Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Meta rapporteert een omzetdaling aan het einde van het tweede kwartaal

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Meta meldt een omzetdaling aan het einde van het tweede kwartaal

Meta is een van de grote IT-bedrijven die zich al vele jaren onderscheidt en zichzelf heeft bewezen toen er geen ander gerenommeerd sociale-mediaplatform was om mensen met elkaar te verbinden. Beginnend met Facebook en de introductie van WhatsApp en Instagram naast andere producten en diensten, wordt het steeds populairder onder mensen over de hele wereld. Na de Covid-19-pandemie was er een economische neergang die het functioneren van bedrijven aantastte. Meta meldt een omzetdaling aan het einde van het tweede kwartaal.

Aan het einde van het tweede kwartaal daalde de omzet

In het kwartaal april-juni had Meta $2,56 per aandeel verwacht, maar voldeed niet aan de verwachtingen en verdiende $2,46 per aandeel. Na het einde van het tweede kwartaal rapporteerde Meta een omzet van $28,8 miljard.

Net als alle andere bedrijven heeft Meta de afgelopen jaren met veel uitdagingen te maken gehad. Weinigen die door Meta zijn verteld, zijn als volgt:

  • Als gevolg van de economische verslechtering kreeg de reus te maken met een vertraging.
  • Toen adverteerders advertenties terugtrokken uit angst voor een wereldwijde recessie, kreeg Meta te maken met een grote tegenslag ten opzichte van de verwachtingen.
  • De dollar werd sterker, wat een impact had op de buitenlandse inkomsten.
  • Concurrenten als Apple lieten hun gebruikers toe zich af te melden voor tracking, wat de effectiviteit van advertenties verminderde, en marketeers begonnen Facebook ernaar te vragen.
  • Meta investeert tegenwoordig in de Metaverse-visie om de advertentie-uitgaven te vertragen. De Metaverse-visie vereist meer uitgaven, wat in de huidige tijd een grote uitdaging is.

Meta-CEO Mark Zuckerberg zei tegen analisten:

“Het lijkt erop dat we in een economische neergang zijn beland die verreikende gevolgen zal hebben voor de digitale reclamesector”, zei Meta-CEO Mark Zuckerberg in een telefoongesprek met analisten. “Het is altijd moeilijk te voorspellen hoe diep of hoe lang deze cycli zullen zijn, maar ik zou zeggen dat de situatie erger lijkt dan een kwartaal geleden.”

Om de uitdagingen aan te pakken, is het bedrijf van plan de prijs van zijn producten, zoals Quest 2-headsets en vele andere abonnementen, te verhogen. De concurrentie wordt ook met de dag groter en de platforms komen met nieuwe technologieën die meer druk uitoefenen op Facebook, dat geld verdient door advertenties te verkopen. Laten we kijken hoe de toekomst zich voor het bedrijf ontvouwt en of het aan de verwachtingen voor het derde kwartaal kan voldoen.

Lees ook: Meta concurreert rechtstreeks met Apple om dominantie – (phoneworld.com.pk)