Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Metatests communitychats voor Facebook-groepen en Messenger

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Metatests communitychats voor Facebook-groepen en messenger

Facebook verbetert voortdurend zijn functies. Deze keer breidt het de toegang uit tot functies waarmee groepsorganisatoren samengestelde live Messenger-chatgroepen kunnen creëren. Met deze functie, genaamd Community Chats, kunnen gebruikers door chats bladeren die aankondigingen, onderwerpen, evenementen en meer bevatten. Vergeleken met feedposts en reacties helpt het mensen gemakkelijker en betrouwbaarder contact te maken met groepsleden.

Eerder dit jaar aangeprezen als ‘community-chatkanalen’ voor Facebook-groepen en Messenger-groepschats, zijn deze community-chats vergelijkbaar met werkplekplatforms zoals Slack, Teams en Zoom’s Team Chat.

Dit is niet de eerste keer dat Meta functies van andere apps heeft overgenomen, aangezien het bedrijf eerder Instagram en Facebook Reels van TikTok heeft gekopieerd.

Deze chats ondersteunen niet alleen SMS, maar ook audiokanalen voor maximaal 30 groepsleden. Daarnaast kunnen mensen ook hun camera aanzetten om de live uitzendingen voort te zetten. De komende weken wordt deze functie getest, waardoor je communitychats kunt voeren in Messenger en vervolgens een Facebook-groep kunt maken. Momenteel hebben groepen geen toegang tot chats, maar het bedrijf zegt dat Meta dit binnenkort voor iedereen zal uitrollen.

Het grote voordeel van grote Facebook-groepen is de snelle reactie op belangrijke onderwerpen, zoals: Bijvoorbeeld verschillende gamegroepen die meerdere vragen stellen over game-updates, sleutels, enz. Groepsbeheerders bieden verschillende hulpmiddelen om de community te onderhouden. De functie omvat automatische moderatiefuncties die leden kunnen waarschuwen die groepsinbreukmakende inhoud plaatsen. Bovendien kunnen beheerders leden blokkeren, dempen en opschorten, en de berichten van groepsleden verwijderen.