Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft begint met het testen van het Xbox Game Pass-gezinsabonnement

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Microsoft begint met het testen van het Xbox Game Pass Family Plan

Microsoft is begonnen met het testen van een Xbox Game Pass-gezinsabonnement waarmee abonnees hun beloningen met anderen kunnen delen. Een voorbeeld van deze Xbox Game Pass-familiebundel is nu verkrijgbaar in Colombia en Ierland, waarbij testers maximaal vier mensen aan hun lidmaatschap kunnen toevoegen, zolang ze in hetzelfde land wonen.

Met de Xbox Insider-proefversie van het programma, zoals beschreven in een nieuwe Microsoft-blogpost, kan iedereen met een speciaal Insider Preview Game Pass-abonnement maximaal vier mensen uitnodigen om dat abonnement te delen, elk met unieke toegang tot de volledige game. Pass Ultimate krijgt selectie van games, inhoud en voordelen.

zegt Tyler Mittleider, senior technisch programmamanager bij Microsoft.

Eén maand Game Pass Ultimate komt overeen met 18 dagen van het Family Pack. Samenvattend: wanneer Microsoft het Family-abonnement naar de VS verzendt, kost het ongeveer $ 25 per maand, of $ 5 per persoon. U moet wachten tot uw lidmaatschap verloopt voordat u overschakelt naar een nieuw abonnement.

Dat gezegd hebbende, biedt Nintendo al lang een Switch Online-gezinsplan aan, zowel op het basis- als op het uitbreidingspakketniveau. Ondanks dat Sony zojuist PlayStation Plus heeft geüpdatet, zijn er momenteel geen meerpersoonsabonnementen beschikbaar.