Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft bereidt zich voor om de vouwing op 2 oktober te presenteren!

Op 2 oktober organiseert Microsoft een nieuw evenement gericht op Surfaces. Er wordt echter gespeculeerd dat deze fabrikant een opvouwbaar toestel met Windows 10 zal presenteren en op twee schermen zal gokken. Herinner je je het opvouwbare apparaat nog dat verscheen in de patenten die in 2018 werden ontdekt? Microsoft heeft dit project opgeschort en we hadden er nog nooit van gehoord tot maart, toen er een nieuw patent op internet verscheen. Het patent heeft een scharnier onthuld waarmee het scherm 360 graden kan draaien. Het zal aanwezig zijn in de nieuwe vouw die Microsoft aan het voorbereiden is!

Microsoft bereidt zich voor om de vouw op 2 oktober te presenteren!

Nu spreekt nieuwe informatie uit Duitsland over twee nieuwe patenten gepubliceerd door de World Intellectual Property Organization. Om precies te zijn, ze hebben het over het vouwapparaat. Eén van de patenten gaat terug op het scharnier en stelt dat de schermen in een boog van 360 graden bewegen en verschillende posities ondersteunen waarin de dubbele schermen geopend kunnen worden.

Het Andromeda-apparaat moet gebruikers vijf vooraf ingestelde posities bieden, waaronder gesloten, concaaf, convex, tentmodus en volledig scherm. Afhankelijk van de stand van de schermen draaiden bepaalde applicaties op het toestel. In het nieuwe apparaat kunnen we iets soortgelijks zien. In de tentmodus kan bijvoorbeeld een wekker worden weergegeven. In de convexe modus kan een scherm een ​​virtueel QWERTY-toetsenbord weergeven om het uiterlijk van een laptop na te bootsen.

Het tweede patent maakt melding van het gebruik van een magnetische sluiter met behulp van magneten die op het apparaat zijn geplaatst. Dit kan onderdeel zijn van de technologie die de tablet gebruikt om de positie van de twee schermen te bepalen.

De nieuwe Fold van Microsoft heeft de codenaam ‘Centaurus’. Dus in tegenstelling tot de Andromeda, die werd beschouwd als een mogelijke opvouwbare smartphone-tablet (en zelfs een langverwachte Surface Phone), is het nieuwe apparaat een tablet met licht afgeronde hoeken. Er wordt echter gezegd dat het nieuwe Centaurus-apparaat het Windows-kernbesturingssysteem gebruikt.

Het evenement van 2 oktober zou echter ook het debuut zijn van de Microsoft Surface Pro 7-tablet, samen met andere Surface-apparaten.