Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft heeft Windows 11 een aantrekkelijke, handige taakbalk gegeven

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Microsoft heeft Windows 11 een aantrekkelijke, handige taakbalk gegeven

Iedereen wacht op intuïtieve en handige tools en functies in Windows 11. Geruchten over de komende nieuwe veranderingen in Windows 11 hangen nog steeds in de lucht. Windows 11 krijgt mogelijk een aantrekkelijke en nuttige werkbalk die gebruikers veel opluchting zal brengen. Microsoft test momenteel een nieuwe taakbalkoverloopfunctie.

De gebruikers hebben meestal een groot probleem met het organiseren van de meerdere tabbladen die ze openen en konden soms niet het tabblad vinden waarnaar ze op zoek waren. Bovendien maken veel tabbladen het bureaublad rommelig en bemoeilijken ze het functioneren. Op dit moment tonen zowel Windows 11 als Windows 10 recent geopende of gebruikte tabbladen in de taakbalk. Hierdoor is het soms erg lastig om een ​​app te vinden die de gebruiker zoekt en ziet het er bovendien rommelig en somber uit. De nieuwe overloopfunctie zal gebruikers zeker veel helpen en de zaken eenvoudiger en schoner maken dan voorheen.

Microsoft heeft geïnformeerd over de nieuwe taakbalkfunctie in de Windows Insider Blog. De vertegenwoordiger zei dat build 25163 een overloopmenu biedt dat veel van het huidige taakbalkgedrag omvat, zoals jumplist, vastgezette en uitgebreide UI-ondersteuning. De nieuwe aankomende functie plaatst apps in een submenu met drie stippen. Dit zijn de apps die niet in de taakbalk passen en daarom organiseert de nieuwe taakbalk ze en houdt de taakbalk schoon. Het overloopmenu verdwijnt zodra de gebruiker erbuiten klikt of een applicatie bezoekt. Door op de drie stippen te klikken, gaat de gebruiker terug naar de tabbladen die hij geopend had.

Build 25163 presenteert ook nieuwe functies zoals “Dichtbij delen”. Deze functie lijkt sterk op Apple’s AirDrop. Met deze functie kunnen gebruikers de bestanden delen tussen nabijgelegen Windows 11-apparaten. Via de cloudservice van Microsoft kunnen gebruikers met OneDrive-integratie lokale bestanden delen. Deze OneDrive-integratie is verbeterd. Microsoft Store ontvangt ook updates die gebruikers veel gemak bieden. Gebruikers kunnen eenvoudig de prijzen van apps, films en games zien en zelfs eenvoudig door verschillende edities van de games bladeren via de Microsoft Store.

Lees ook: Chrome OS brengt Windows 11 Like Split Screen-functie