Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft kondigt Surface Event aan voor 2 oktober

Als je op zoek bent naar een nieuwe Surface-computer, overweeg dan om een ​​maand of langer te wachten. Dit komt omdat Microsoft onlangs heeft bevestigd dat er op 2 oktober een evenement zal plaatsvinden waar het bedrijf naar verwachting zijn nieuwe Surface-computerserie zal onthullen.

De computers uit de Surface-serie worden geleverd in de vorm van een meer traditionele laptop en een hybride tablet met een afneembaar toetsenbord. Velen lijken echter enthousiast te zijn over een apparaat met de codenaam ‘Centaurus’. Dit is naar verluidt een oppervlakteapparaat met twee schermen dat Microsoft de afgelopen twee jaar heeft ontwikkeld. Sommigen hopen dat het officieel zal worden gelanceerd tijdens het komende evenement.

Dit apparaat werd blijkbaar onthuld tijdens een interne gebeurtenis die een nieuw tijdperk van hybride tabletapparaten zou kunnen inluiden. We weten niet precies hoe dit zal werken. We zullen daarom moeten afwachten, al hadden we eerder gehoord dat een van de verkoopargumenten is dat het Android-apps ondersteunt die de algehele functionaliteit van het toestel zouden kunnen uitbreiden.

Bronnen die met The Verge spraken, onthullen ook dat het apparaat dit jaar niet zal worden uitgebracht en dat Microsoft in plaats daarvan een release in 2020 lijkt te mikken.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: de rand