Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft Outlook brengt de donkere modus uit voor iOS en Android

In navolging van de trend is Microsoft het eens met Outlook-gebruikers op iOS en Android door de donkere modus te implementeren.

Google biedt deze optie al voor vrijwel alle diensten aan, en Microsoft gaat langzaam dezelfde kant op. Voor Outlook is gekozen voor een donker thema, dat wordt gecombineerd met verschillende grijstinten en enkele kleurtinten.

Om dit thema te activeren, hoeft u alleen maar naar de instellingen van de Outlook-app te gaan om het handmatig te activeren. Deze dynamiek heeft een pluspunt op apparaten met Android 10, omdat deze kan worden geconfigureerd om automatisch te activeren.

Een donkere modus is een voordeel dat de meeste populaire apps en diensten bieden, waardoor u uw ogen wat rust kunt geven door de visuele vermoeidheid te verminderen tijdens het lezen of communiceren in de nacht. Bovendien telt het mee als het gaat om het besparen van uw mobiele batterij.

Als u deze optie nog steeds niet ziet in uw Outlook-account, hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze optie wordt de komende dagen geleidelijk uitgebreid, samen met Office.com. En dat is nog maar het begin. Het Microsoft-team beloofde de donkere modus uit te breiden naar alle applicaties waaruit de Microsoft 365-suite bestaat.

De donkere modus zien we binnenkort terug in onder meer OneDrive, Microsoft Word, PowerPoint en Excel.

Microsoft Outlook brengt donkere modus uit voor iOS en Android 2Microsoft Outlook brengt donkere modus uit voor iOS en Android 3