Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft Outlook Lite is nu beschikbaar voor goedkope apparaten

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Microsoft Outlook Lite is nu beschikbaar voor goedkopere apparaten

Hier komt nog een lichtgewicht app voor gebruikers die niet genoeg opslagruimte op hun apparaten hebben. Microsoft heeft zojuist de Outlook Lite Android-app gelanceerd voor low-end Android-apparaten en regio’s met problemen met de gegevensverbinding. De app heeft een downloadgrootte van minder dan 5 MB. De grootte van de originele Outlook-app is echter ruim 80 MB.

Microsoft Outlook Lite is nu beschikbaar voor goedkope apparaten

Microsoft heeft deze app gelanceerd voor een aantal landen, waaronder Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, India, Mexico, Peru, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Turkije en Venezuela. Het bedrijf hoopt deze app in de toekomst ook in andere landen aan te bieden. Het bedrijf heeft deze app ook toegevoegd aan zijn Office 365-roadmap. Het zal dus zeker beschikbaar zijn voor een breder scala aan gebruikers.

Zie ook: Microsoft introduceert Excel Live voor realtime samenwerking met spreadsheets

Net als in de originele app heb je toegang tot e-mail, agenda en contacten voor Outlook.com-, Hotmail-, Live-, MSN-, Microsoft 365- en Microsoft Exchange Online-accounts.

Net als andere Lite-versies is deze Lite-app ook geschikt voor apparaten met minder dan 1 GB RAM en 2G- of 3G-netwerkverbinding. Bovendien zal het ook minder stroom verbruiken.

Microsoft test ook een nieuwe Outlook-app voor Windows met een nieuw ontwerp en nieuwe samenwerkingsfuncties. Microsoft is niet de enige die de Lite-apps lanceert. Er zijn veel andere apps, waaronder Facebook Lite, Instagram Lite, Twitter Lite en nog veel meer.

Controleer ook: Waterstofbrandstofcellen zullen de toekomst zijn van datacenterprestaties, Microsoft