Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft schakelt EPUB-ondersteuning voor de Edge-browser uit

Je bent hier: Home / eBook Nieuws / Microsoft schakelt EPUB-ondersteuning voor Edge-browser uit

De e-bookwinkel van Microsoft had een turbulent bestaan ​​toen hij een paar jaar geleden werd gelanceerd. De boeken konden alleen worden gelezen met de Edge-browser, en Microsoft besteedde honderden uren aan het introduceren van nieuwe functies en verbeteringen. Toen Microsoft een paar maanden geleden zijn boekwinkel sloot, hing er een teken aan de muur dat Edge de ondersteuning voor het lezen van e-boeken zou verliezen, en dit is eindelijk gebeurd.

Microsoft heeft een nieuwe geplaatst Ondersteuningspagina voor de Edge-browser en het verwijderen van EPUB-ondersteuning. “Microsoft Edge ondersteunt niet langer eBooks die de .epub-bestandsextensie gebruiken. Bezoek de Microsoft-winkel om onze aanbevolen .ePub-apps te bekijken. Je kunt verwachten dat er in de loop van de tijd meer zullen worden toegevoegd als we met dit soort bedrijven samenwerken DAISY-consortium Voeg extra, toegankelijke apps toe. “

Ze verklaarden ook dat ze een aantal toegankelijke ePub-applicaties in de Microsoft Store op de shortlist hebben gezet. Deze apps zullen naar verwachting vanaf september 2019 beschikbaar zijn in de Microsoft Store. De huidige aanbevolen apps zijn te vinden in Microsoft Store-collectie.