Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft Store-apps opnieuw installeren op Windows 10

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Microsoft Store-apps opnieuw installeren op Windows 10

Soms Apps opslaan(Windows Store-apps) Windows 11 En Windows 10 kan problemen veroorzaken. Soms weigeren applicaties te starten of crashen ze! In sommige andere scenario’s ontvangt u mogelijk een foutmelding Deze applicatie kan niet worden geopend. (Deze app kan niet worden geopend) In andere gevallen kunnen gebruikers bestaande applicaties niet updaten om problemen op te lossen die ze ondervinden met de huidige versie.

In al deze gevallen kun je het proberen Registreer of installeer Microsoft Store-apps opnieuw(Registreer of installeer de Microsoft Store-apps opnieuw) .

Deze applicatie kan niet worden geopend

Als systeemtoepassingen niet starten vanwege problemen met gebruikersaccounts, kan het probleem worden opgelost door een nieuw beheerdersaccount aan te maken ramen reset apps automatisch naar de fabrieksinstellingen voor nieuwe accounts. Het opnieuw registreren van de applicatie is een offline proces en u hoeft niet verbonden te blijven Internet(Internet). Dit kan gedaan worden door een eenvoudig commando uit te voeren in Windows PowerShell . Als u meerdere problemen ondervindt met apps op uw systeem, probeer dan de apps opnieuw te registreren en los de problemen op.

Opnieuw registreren of opnieuw installeren Microsoft Store-apps.(Microsoft Store-apps)

Laten we kijken hoe u opnieuw kunt registreren of opnieuw kunt installeren Microsoft Store-apps(Microsoft Store) en Winkel ramen(Windows Store) Windows 11/10 . Het kan helpen het te repareren Deze applicatie kan niet worden geopend(Deze app kan niet worden geopend) en andere problemen. Je hebt hiervoor drie opties:

  1. Voer een PowerShell-opdracht uit
  2. Gebruik Windows-instellingen
  3. Gebruik 10AppsManager.

Laten we nu de procedures in detail bekijken.

1]Registreer apps opnieuw Microsoft-winkel met het commando PowerShell.

Maak eerst Systeemherstelpunt(systeemherstelpunt).

Dan klikken WinKey+Q voer powershell in en selecteer Windows PowerShell Klik er met de rechtermuisknop op in de resultaten en selecteer Uitvoeren als beheerder(Uitvoeren als beheerder) .

BIJ Windows PowerShell-beheervenster(administratieve Windows PowerShell)(administratieve Windows PowerShell) typ de volgende opdracht en klik vervolgens op Enter toets(Binnenkomen) :

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registreer “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Nadat u de opdracht succesvol hebt uitgevoerd, kunt u sluiten Windows PowerShell en start uw computer opnieuw op.

Hiermee worden alle applicaties opnieuw geïnstalleerd. Het is ook handig als u merkt dat uw Microsoft Store ontbreekt.

Na het opnieuw opstarten van het systeem kunnen problemen met applicaties in ramen moet worden geëlimineerd.

ADVIES(TIP) . Dit bericht laat zien hoe je alle standaard Windows Store-apps opnieuw installeert Windows 11/10 met een schrift PowerShell.

2]Gebruik Windows-instellingen

U kunt Microsoft Store-apps opnieuw instellen of repareren via Windows-instellingen (Microsoft Store-apps opnieuw instellen of repareren).

Open de menukaart” Begin(Startmenu)” en klik op “ Instellingen(Instellingen) ” . Dan(Vervolg) ga naar Applicaties > Applicaties en functies. Identificeer de applicatie die niet goed werkt en klik erop. Je zult het zien Aanvullend(Uitgebreide opties.

Klik ten slotte op ” Resetten naar standaard(Reset) » om het resetproces van de applicatie te starten. Hiermee worden de app-gegevens verwijderd en wordt de app opnieuw geïnstalleerd met de standaardinstellingen. Dit is handig als u een specifieke toepassing opnieuw wilt installeren.

3]Gebruik 10AppsManager

10appsmanager 2

10AppsManager is gratis software waarmee u eenvoudig alle standaard ingebouwde, vooraf geïnstalleerde apps kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren Apps opslaan(Windows Store) Windows Windows 10 .

Al het beste.(Al het beste.)

Eenmaal binnen Windows 11 En Windows 10 kan problemen veroorzaken. Soms weigeren de apps te starten of crashen ze! In nog andere gevallen kunnen gebruikers bestaande apps niet bijwerken om de problemen die ze ondervinden met de huidige versie op te lossen.

In al deze gevallen kun je één ding proberen en dat is Registreer of installeer de Microsoft Store-apps opnieuw.

Deze app kan niet worden geopend

Registreer Windows Store-apps opnieuw in Windows 8

Als de systeem-apps niet starten vanwege problemen met gebruikersaccounts, kan het maken van een nieuw beheerdersaccount het probleem oplossen, omdat apps voor nieuwe accounts automatisch worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Het opnieuw registreren van apps is een offline proces en u hoeft hiervoor niet verbonden te blijven met internet. Dit kan gedaan worden door een eenvoudig commando uit te voeren in. Als u meerdere problemen ondervindt met apps op uw systeem, probeer dan de apps opnieuw te registreren en de problemen op te lossen.

Registreer of installeer Microsoft Store-apps opnieuw

Laten we eens kijken hoe u de Microsoft Store- en Windows Store-apps opnieuw kunt registreren of opnieuw kunt installeren in Windows 11/10. Dit kan helpen het probleem op te lossen Deze app kan niet worden geopend en andere problemen. Je hebt hiervoor drie opties:

  1. Voer een PowerShell-opdracht uit
  2. Gebruik Windows-instellingen
  3. Gebruik 10AppsManager.

Laten we nu de procedures in detail bekijken.

1]Registreer Microsoft Store-apps opnieuw met behulp van de PowerShell-opdracht

Een… creëren Systeemherstelpunt Eerst.

Druk vervolgens op WinKey+Qtyp powershell en selecteer uit de resultaten, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Uitvoeren als beheerder.

Voer in het venster de volgende opdracht in en druk vervolgens op de toets:

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registreer “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Registreer moderne apps opnieuw-2

Zodra de opdracht succesvol is uitgevoerd, kunt u de computer afsluiten en opnieuw opstarten.

Hiermee worden alle apps opnieuw geïnstalleerd. Dit is ook handig als u merkt dat uw Microsoft Store ontbreekt.

Nadat u het systeem opnieuw hebt opgestart, zouden problemen met apps op uw apparaat opgelost moeten zijn.

TIP: dit bericht laat zien hoe u al uw standaard vooraf geïnstalleerde Windows Store-apps in Windows 11/10 opnieuw kunt installeren met behulp van een PowerShell-script.

2]Gebruik Windows-instellingen

Repareer of reset Microsoft-apps

U kunt Microsoft Store-apps opnieuw instellen of repareren via Windows-instellingen.

Open het Startmenu en klik op het pictogram Instellingen. Ga vervolgens naar Apps > Apps en functies. Identificeer de app die niet goed werkt en klik erop. U ziet geavanceerde opties.

Klik ten slotte op de knop Reset om het app-resetproces te starten. De app-gegevens worden verwijderd en de app wordt opnieuw geïnstalleerd met de standaardinstellingen. Dit is handig als u een specifieke app opnieuw wilt installeren.

3]Gebruik 10AppsManager

10appsmanager 2

10AppsManager is freeware waarmee u eenvoudig alle standaard, ingebouwde en vooraf geïnstalleerde Windows Store-apps in Windows 10 kunt verwijderen en opnieuw kunt installeren.